Dlkk44 bende yaptırdım başka yerde tabi 15 gün içinde sonuç çıkmıstı

Dlkk44 devlet hastanelerinde para alınmadan yapılıyor bende 3 yıl önce yaptırmıştım tabi değişmemişse

Symaaas canım benim sigortam yok o yüzden ücretli olacak sanırım ama tam ne kadar tutacağını kestiremiyoruz

Dlkk44 umarım çok yüksek çıkmaz benim zamanımda 5 bin istediler özelde bende devlette yaptırdım 2 aya yakın beklemiştim ama umarım sonuç temiz çıkar canım ya

Symaaas valla canım baya yüksek çıkacak gibi yarın 1 de randevum fiyat sorcaz ona göre artık

Dlkk44 ben yaptırdım ama Kahramanmaraş da yaptırdım sonuç 2 ay sonra çıktı hiç korkmana gerek yok çünkü genetik problem 100 hastanın yedisinde anca çıkıyor stres etmenize gerek yok demişti benim doktorum öyle de oldu çok şükür hiç bi problem çıkmadı inşallah sende hayırlı haberler alırsın 😍Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲🌹

Melek_gunduz46 amin canım inşallah ard arda şu testi bu testide yaptır öyle tedavi diyolar çok yoruldum Allah biliyor hayırlısı olsun artık

Dlkk44 devlette yaptım ücretsiz yapıldı sigortamda yoktu o zaman sadece muayene parası verdim 3 düşük yaşadım meğerse kanda pıhtılaşma varmış sonuç 3 ay içinde çıkacak dediler 2 ay dolmadan çıktı