Arkadaşlar sütünüz gelmezse mama da vermek istemezseniz. Kac gun bekleyebiliyorsunuz. Ve o surecte cocuk hiç-bir sey yemiyor mu acaba? Bi anne demiski 2 3 gundur bekliyorum bir sey olmaz herhalde. Yani aç mi kaliyo o surecte.
    Snglflz bana da çok tuhaf geldi mama vermek istemediği icin bekliyormus sütünün gelmesini inanamadim sorayim dedim dogru mu 😂
      Basakaya e sütünüz yoksa mama da vermiyosanız aç kalır tabiki. Bence bu konuda riske atmamak lazım. SütünüZ olmasa bile ilk önce emzirip ondan sonra mama verilmeli. Benim ilk gün sütüm yoktu mama da verilmedi. Kızım ikinci gün sarılık oldu.
        Deryaq Bilmediğim bir şey mi var acaba dedim ama bana da çok mantiksiz geldi
        Basakaya dünyadaki en zor şeylerden biri aç bir bebeği susuturmaktır derler sen sütün olsun diye yerken o bebeği nasıl aç bekletebilirsin? Mama gerekirse vericeksin bikaç gün yani millet bekledim der vermedim der gelmedi der herkes hep der sürekli der millete göre hareket edilmez düşünme 👍🏻
          Smyy Canim peki mama verdikten sonra da emiyorlar mi. Bazıları mamadan sonra reddedebiliyormus
          • Smyy bunu yanıtladı.
            Selisiiim inanin bana da çok absurd geldi acaba dedim oyle mi olmasi gerekiyor da ben mi bilmiyorum diye düşündüm bir kac arkadaşıma sordum net cevap alamadım buraya yazmak istedm tecrübeli anneler vardir diye
              O zaman açlık şekeri düşer birde sarılık olur aç kalan bebekler soymayanlar da sarılık görülme daha yüksek
                Basakaya yengem sütü gelmediği için bi gün bekledi mama da vermedi. Bebeği sürekli ağladı ağladı en son bayıldı hastaneye götürdük. Doktor dedi siz bu bebeğe ne yapmaya çalışıyorsunuz, açlıktan şekeri düşmüş mama verin sütü gelene kadar. İki günlük bebeğe serum takıp gönderdi bizi eve
                Basakaya tabiki emiyo, önemli olan biberonla vermemek . ben şırıngayla vermiştim. Zaten belli bi süre sonra mamayı istemedi bile, verdikçe ağzından çıkarıyordu. Ama kesinlikle ilk önce en azından 10-15 dk emzirmek.
                  Basakaya ben şahsen hic beklemem. Sutüm gelmezse yada az gelirse bebek doymadığı için ağlar zaten. Mama veririm hemen. Bebegimin ac kalmasina dayanamam valla
                  Sut gelene kadar mama veriyorsun canım tabi ki de sık sık emziriyirsun da bebeğin şekerini sürekli ölçüyorlar hastaned3 tok olması gerekiyor ve mama veriyorsun o yuzdn 2 3 gün nasıl dayansın açlığa
                  Basakaya süt sağılıp şırıngayla veriliyo mesela hastanede hemen süt gelmiyor bazen aç duramaz bebek
                  Basakaya kişinin yaptığı koca bir aptallık. Süt gelmiyorsa 3 gün aç bırakmak nedir yaa. Çocuğun kan şekeri seviyesi kim bilir nasıl düşmüştür. 😱 Ben bile doğum yapmama yakın evimde mama bulunduracağım. O kişiye ulaşın yaptığı çok yanlış
                  Basakaya ılk uc gn sarı su geldı benden doktoruma sordugumda en guzelı bu emdıgı bbegını her turlu hastalıktan korıcak uzulme sutun gelıcek demıstı uc gnden snra geldı zaten sutum ck skur annemde ebe hıc mama verelım demedı hep emdırdı ne emerse o kar dedı zaten emdıgı ne kı ılkbaslrda her cekısınınde bceremıyor zaten en fazla on damla emıyor doyuyor