Merakımdan soruyorum
Basakaya ben şahsen hic beklemem. Sutüm gelmezse yada az gelirse bebek doymadığı için ağlar zaten. Mama veririm hemen. Bebegimin ac kalmasina dayanamam valla
Sut gelene kadar mama veriyorsun canım tabi ki de sık sık emziriyirsun da bebeğin şekerini sürekli ölçüyorlar hastaned3 tok olması gerekiyor ve mama veriyorsun o yuzdn 2 3 gün nasıl dayansın açlığa
Basakaya ılk uc gn sarı su geldı benden doktoruma sordugumda en guzelı bu emdıgı bbegını her turlu hastalıktan korıcak uzulme sutun gelıcek demıstı uc gnden snra geldı zaten sutum ck skur annemde ebe hıc mama verelım demedı hep emdırdı ne emerse o kar dedı zaten emdıgı ne kı ılkbaslrda her cekısınınde bceremıyor zaten en fazla on damla emıyor doyuyor
Basakaya bebek sarilik olur büyük ihtimal
- Düzenlendi
Basakaya ne olursa olsun bebek aç kaldığı zaman sarılığa yakalanacak sonra solaryuma girmiş Lady Gaga gibi yatırırlar ışığın altına Allah korusun yavrularımızı 💞
Basakaya benim mardeşim doğumdan sonra 1 saat aç kaldı diye kğvezxe kaldı 1 hafta şekeri düşmüş zaten çok az bileyle doyuyomuş bebek illaki o kadar süt geliyodur diyolar
Basakaya binerondan sonra reddede biliyo dedi ebe ama kaşıkla verirsek sorun yokmuş