Pinar41 aa ne güzel peki ikiz gebelikte iki katı mı alınıyor 😃 benim ikiz gebelik daha var doğuma gerçi ama merak ettim
Süt parası
Likayolcusu iki katı alınsa güzel olurdu sormak lazım😂
Fatma63_41 malesef eskiden aylık 75 TL fln yatıyormuş şimdi hepsini toplayıp sadece bir seferliğe mahsus 450 TL Kocaeli için başka şehirlerde değişiyor olabilir
Çocuk parasını eşlerimiz almıuormu devletten çocuk belli bir yaşa gelene kadar ödeniyor o sonra kesiliyor
Bu arada emzirme parası son 1 yılda 120 gün sigortası yatmış olanlara veriliyormuş. Alo 170′i arayıp öğrendim. Sizleri de haberdar etmek istedim.
Ozgeomur doğum belgesini kuruma götürünce doğum parası ve emzirme ödeneği diye yönlendiriyorlar
Rosense evet doğum yaptıktan hemen sonra eşim gitti aile sosyal hizmetlerine
Pinar41 inşallah iki çocuk sonuçta tc ile alındığına göre öyle olması lazım
Rosense arkadaş bana gebelik yardımı dedi. Gittim sağlık ocağındaki Doktorumuza söyledim öyle bişey var dedi. Kağıt verdi hamileliğime dair o zaman 27 haftalıktım imzaladı sosyal yardıma götür dedi gittim beş dk da hallettim başvurumu yaptım. Doğumdan sonra başlar dedi yardım 9 ay boyunca veriliyor gebeliğe eş işte numara verdiler e devlette görünmez arayıp öğrenirsiniz doğumdan sonra dedi
Rosense aylık 100 tl falan yazıyor internette
Ozgeomur 1.takip döneminde toplam 4 kez kontrole gideceksiniz ve 4 ödeme alacaksınız. Buda 4×100=400 TL yapmaktadır.
2.takip döneminde toplam 3 kez kontrole gideceksiniz ve 3 ödeme alacaksınız. Buda 3×100=300 TL yapmaktadır.
3.takip döneminde toplam 1 kez kontrole gideceksiniz ve 1 ödeme alacaksınız. Buda 100 TL yapmaktadır.
4.takip döneminde toplam 1 kez kontrole gideceksiniz ve 1 ödeme alacaksınız. Buda 100 TL yapmaktadır. Şartlar bu şekildeymiş.
Likayolcusu evt iki katı alınıyor ben öyke almıştım😁