- Düzenlendi
Merhaba sevgili anneler, devletten 520 tl emzirme ücreti alan var mı? Nasıl başvurdunuz? 300 tl de tek çocuk için veriliyor diye duydum ayriyeten. Onun için nereden başvuru yapılıyor?
Merhaba sevgili anneler, devletten 520 tl emzirme ücreti alan var mı? Nasıl başvurdunuz? 300 tl de tek çocuk için veriliyor diye duydum ayriyeten. Onun için nereden başvuru yapılıyor?
Rosense bende merak ediyorum kızımda 210 mu 300 müydü tam hatırlamıyorum almıştım ama şuan bilmiyorum ne kadar olduğunu
Rosense 3 gün önce emzirme ödeneği 520 TL yattı. Eşim aile çalışma ve sosyal hizmetlere başvurdu
Likayolcusu şuan süt parası 450 tl
Pinar41 canim her ay mı alınıyor
Fatma63_41 1 kez alınıyor.
Ozgeomur sağlık ocağındaki ebe hemşire bana sizi süt parasına kayıt ettim dedi bu hafta içinde gidip filan yerde başvuru yapacaksınız dedi
Pinar41 aa ne güzel peki ikiz gebelikte iki katı mı alınıyor 😃 benim ikiz gebelik daha var doğuma gerçi ama merak ettim
Likayolcusu iki katı alınsa güzel olurdu sormak lazım😂
Fatma63_41 malesef eskiden aylık 75 TL fln yatıyormuş şimdi hepsini toplayıp sadece bir seferliğe mahsus 450 TL Kocaeli için başka şehirlerde değişiyor olabilir
Çocuk parasını eşlerimiz almıuormu devletten çocuk belli bir yaşa gelene kadar ödeniyor o sonra kesiliyor
Bu arada emzirme parası son 1 yılda 120 gün sigortası yatmış olanlara veriliyormuş. Alo 170′i arayıp öğrendim. Sizleri de haberdar etmek istedim.
Ozgeomur doğum belgesini kuruma götürünce doğum parası ve emzirme ödeneği diye yönlendiriyorlar