Melisa-3 15+4 ve 4.5 kilo aldım ilk 3 ay yattım düşük riskinden işe daha 1 hafta önce başladım yattığım dönem almışım hepsini

36+5 11 kilo aldım 37+5 sezeryan olacağım son 1 hafta kaldı 🤷🏼‍♀️

Melisa-3 30+5 we 13 kilo almışım bi 6.7 daha alırım heralde ama olsun ilk hamilelikte 30 ikincide 25 üçüncüde 22 kilo almış we geri wermiş biri olarak dewam ediyorum

Aaaysee İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız yüzümü güldürüp motive ettiniz Allahta sizin yüzünüzü güldürsün🥰🥰🥰🥰

Melisa-3 ben şuanda 20+1 im 49 kilo ile hamile kaldım ve ilk 3 ay kusma vs derken 45 e kadar düştüm , şuandada 48,3 kiloyum daha kilo aldığım söylenemez ☺️

Ada-Uras-Asya Benim ilk defa olduğu için tedirgin olmuştum yorumunuzu okuyunca bi nebze rahatladım umarım bende sizin gibi hemen kilo verebilirim

Melisa-3 rica ederim sizde iyiki varsınız,aminn hepimizin yüzü hep gülsün insaAllah 🥰❤😽

535arss Verebildiniz mi daha sonrasında ya da nasıl verdiniz kiloları😂

Melisa-3 3 yıl once dogum yaptım eskı kıloma dondum ve 5 bucuk ay oncede ıkıncıyı dogurdum yıne verdım ekmek tatlı yemıyorum ve bol su ıcıyorum bıde aksam 6 dan sonra hıc bıse yemiyorum herkes verır bnce ıstedıkten snra

Melisa-3 dikkat et canım birşey olmaz inşallah bende 22 haftadan sonra aldım yoksa alım olmamıştı önceki haftalarda

18 haftalık 2 kilo aldım:) bundan sonrası nasıl olur bilemiyorum :/

13 gün sonra

Melisa-3 bende sendenim ilk hamılelıgım 26 haftadayız toplamda 14-15 kilo aldım dahada alıyorum nasıl alıyorum onuda anlamıyorum eski yememden bi tık fazlalaştı sadece yemem ama sanki günde 5 kilo alıyormuş gibi hızlı aldığımı hissediyorum bide 3. Trimestere girmek üzereyim o aylarda daha hızlı alınıyormuş yapıcak birsey yok bebeklerimiz sağlıklı olsun kilo her türlü verılır 😍😍

24+2 deyim 5 kilo almışım doğuma 9 kilo alarak gitmeyi düşünüyordum ama hayal oldu sanırım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😄😄