Merhaba kızlar 23+4 haftadayım 6. Ayım dolmak üzere toplamda 13 kilo aldım siz neler yaptınız nasıl başa çıktınız doktor çok kilo almışsın preeklampsi ihtimaline karşı kilo ver dedi🥹

İlk hamileliğim bünyem kilo almaya yatkın beslenme düzenimi değiştirmedim hamilelik öncesiyle aynı ama kilo alıyorum

Önerebileceğiniz şeyler var mı

Melisa-3 37+5 veee 17 kilo aldımm asıl 30 dan sonra başlıyor kilolar kızlarrrr 😱😱 inşallah doğurunca gidecegini umuyorum ilk gebelik

17haftadayim14 cuhaftada 4 5kilo almistim o kadar soyledim nazar degdirdim kendime.kilom azalip durur(

Melisa-3 canım kilo vermen zor olacaktır ama bundan sonra dikkat ederek almamaya gayret et yani yemezsen de olmaz bebeğin vitamin alması gerek ama mesela hem bebeğin için sağlıklı yeyip hem kendin dikkat edebilirsin,7 den sonra bir sey yemezsen çok iyi olur yemek olarak yani akşamları ekmek yeme kesinlikle,fırında balık yapabilirsin mesela hem tavada ki gibi yağlı olmuyor hem de sağlıklı bu bir örnek buna benzer alternatifler bulabilirsin kendine,meyvede de çok şeker var onuda çok tüketmemeye gayret et çok da kafana takma sağlık açısından iyi değil ama insaAllah bi sağlık problemi çıkmadıktan sonra kilo verilir doğumdan sonra hiç sıkıntı değil yeter ki bebek ve siz iyi olun 💗

Melisa-3 Ölçülü yiyorum mesela sağlıklı dahi olsa abartmıyorum midem küçüldü şuan 33 haftalık hamileyim 8.9 kg arası gidip geliyorum bol su içince iştah zaten kaçıyor şişiyorsunuz

Melisa-3 15+4 ve 4.5 kilo aldım ilk 3 ay yattım düşük riskinden işe daha 1 hafta önce başladım yattığım dönem almışım hepsini

36+5 11 kilo aldım 37+5 sezeryan olacağım son 1 hafta kaldı 🤷🏼‍♀️

Melisa-3 30+5 we 13 kilo almışım bi 6.7 daha alırım heralde ama olsun ilk hamilelikte 30 ikincide 25 üçüncüde 22 kilo almış we geri wermiş biri olarak dewam ediyorum

Aaaysee İlgi ve alakanız için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız yüzümü güldürüp motive ettiniz Allahta sizin yüzünüzü güldürsün🥰🥰🥰🥰

Melisa-3 ben şuanda 20+1 im 49 kilo ile hamile kaldım ve ilk 3 ay kusma vs derken 45 e kadar düştüm , şuandada 48,3 kiloyum daha kilo aldığım söylenemez ☺️