18+3 te hissettim pıt pıt atıyordu 20. Haftada daha netti tekme şeklinde aynı😄😄😚🧿
Kaç haftalıkken bebişinizi hissettiniz 🙈
Emine_pektas01 15 gibi hisettim ama herkeste degisiklik gosterir hele ilk cocuk cok gec hisediliyormus
Emine_pektas01
16+3’te pıt pıt yaptı bana 🫣
Her akşam sola yatıp minik minik hissettim. 18’e doğru biraz daha arttı vuruşları. 22-23 sonrası daha da arttı. Şimdi 34’üz durmuyor 😱
Cnsktluyldz canım artık hareketleri azaldı mı bizde 35 haftalığız artık eskisi kadar çok hareket etmiyo
Emine_pektas01 ilk hamileliğim ve 17+3 ken hissetmeye başladım 🙏
Emine_pektas01 sizin haftalarınızdayken ok minik minik damar atması gibi hissediyordum ama net olarak 19. Haftada hissetmeye başladım şu an 20+5 haftalığız kızım gümbür gümbür maşallah dışardan da görülüyor artık hareketleri 😍
Emine_pektas01 20 ci haftada hissetim 🥰🥰
Emine_pektas01 22 hafftamda İlk gebeligim sonra 28 de daha çok hissetim 🥰🤲
Emine_pektas01 16. Haftada hissettim şimdi 23 haftalığız şükür 🤲
İlk hamileliğim 18. Haftada hissetmeye başladım ufaktan gittikçe belirginleşti sonra
Emine_pektas01 yaşadığın şey çok normal bir süreç. Ben ilk 19. Haftamda hissettim. Şimdi 25 hafta bitti neredeyse dayak yiyorum oğlumdan😂
Emine_pektas01 19+3te hissettim
Emine_pektas01 aynı haftadayız henüz bende hissetmedim ilk gebeliğim
18.hafta da hissettim minik minik genelde yatınca daha çok hissediyorum genelde sol kasık tarafımda
Buseceyb o haftalarda orada hissediliyor 1-2 haftaya net hissetmeye başlarsınız yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyacak
Emine_pektas01 13 haftakikti aa sadece yorgun olduğumda yada gece sırt üstü yattigimda😀
Emine_pektas01 ben 21 haftada hissettim
Emine_pektas01 17+5 olduk ara ara hissediyorum çok şükür bugünlerimize hepimizin 😍