Emine_pektas01 22 hafftamda İlk gebeligim sonra 28 de daha çok hissetim 🥰🤲
Kaç haftalıkken bebişinizi hissettiniz 🙈
Emine_pektas01 16. Haftada hissettim şimdi 23 haftalığız şükür 🤲
İlk hamileliğim 18. Haftada hissetmeye başladım ufaktan gittikçe belirginleşti sonra
Emine_pektas01 yaşadığın şey çok normal bir süreç. Ben ilk 19. Haftamda hissettim. Şimdi 25 hafta bitti neredeyse dayak yiyorum oğlumdan😂
Emine_pektas01 19+3te hissettim
Emine_pektas01 aynı haftadayız henüz bende hissetmedim ilk gebeliğim
18.hafta da hissettim minik minik genelde yatınca daha çok hissediyorum genelde sol kasık tarafımda
Buseceyb o haftalarda orada hissediliyor 1-2 haftaya net hissetmeye başlarsınız yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyacak
Emine_pektas01 13 haftakikti aa sadece yorgun olduğumda yada gece sırt üstü yattigimda😀
Emine_pektas01 ben 21 haftada hissettim
Emine_pektas01 17+5 olduk ara ara hissediyorum çok şükür bugünlerimize hepimizin 😍
Crnryyn01 benimde 2 kzm karnimin ortasinda kıpır kıpırdı soldaydi solucan gibi gezinirlerdi bu 3uncu çok asagida kasikta sagda hic bu kizlarda hissettgm olmadi cinsiyet blmyz daha 2 cckta çok hafif geçti enerji doluydum bunda oluyum bildiginz agridan kusma bulantı diz boyu hareketlerde sisiriyo sertlestryo kendini çok cozemedk agrisiz gün yok
ilk bebeğimde 15+3 de hissetmistim ikincisi daha erken oldu 12+4 de hissettim arada pıt pıt vuruyo çok şükür
Emine_pektas01
52 kilo ile gebe kaldım zayıf olduğum için 17 haftalıkta baya hissedilir tekme yemiştim😁🥰🥰🥰 hatta öncesinde de pıt pıt bişeyler hissediyodum . 18. Haftada hergün hissettim. 21 haftalığım suan durmuyoruz kızım cok hareketli ultrasonda da şahit oluyoruz🤣
Emine_pektas01 18 hissetim şuan 20 haftalığız daha net hissediliyor 🥰
Emine_pektas01
16+5de hissettim ben🥹 tekme gibi değil de sanki böyle içimde balık yüzüyor gibiydi🥹🫠 bizimki 2 hafta önden gidiyor gelişimi belki ondan olabilir. Her hamilelikte farklıymış ama 1-2 haftaya hissedersin sen de ☺️🙏🏻
21.haftada hissettim kızımı şu an 31+1 haftalığız ama sakin bir bebek gece bile rahatsız etmiyor inşallah doğuncada böyle olur akşamları biraz daha hareketli 👼