• Gebelik
  • Kaç haftalıkken bebişinizi hissettiniz 🙈

Hilal3425 Ben de 18. Haftamdayım geçen haftalarda bir kıpırtı hissediyordum ama emin olamıyordum bu haftalarda da kasık kısmımda hissediyorum genelde yatınca oluyor ama hala emin değilim bebiş olduğuna

Emine_pektas01 yaşadığın şey çok normal bir süreç. Ben ilk 19. Haftamda hissettim. Şimdi 25 hafta bitti neredeyse dayak yiyorum oğlumdan😂

Buseceyb o haftalarda orada hissediliyor 1-2 haftaya net hissetmeye başlarsınız yavaş yavaş yukarı çıkmaya başlıyacak

Cananmusa ilk hamileligimde 16 da hissettim. Bu sefer gercekten bende 10da hissettim göbek deligimin tarafinda daha cok😍sanki hafif hafif kordonla oynuyo gibi🙊

Crnryyn01 benimde 2 kzm karnimin ortasinda kıpır kıpırdı soldaydi solucan gibi gezinirlerdi bu 3uncu çok asagida kasikta sagda hic bu kizlarda hissettgm olmadi cinsiyet blmyz daha 2 cckta çok hafif geçti enerji doluydum bunda oluyum bildiginz agridan kusma bulantı diz boyu hareketlerde sisiriyo sertlestryo kendini çok cozemedk agrisiz gün yok

ilk bebeğimde 15+3 de hissetmistim ikincisi daha erken oldu 12+4 de hissettim arada pıt pıt vuruyo çok şükür

Emine_pektas01
      52 kilo ile gebe kaldım zayıf olduğum için 17 haftalıkta baya hissedilir tekme yemiştim😁🥰🥰🥰 hatta öncesinde de pıt pıt bişeyler hissediyodum . 18. Haftada hergün hissettim. 21 haftalığım suan durmuyoruz kızım cok hareketli ultrasonda da şahit oluyoruz🤣

Emine_pektas01
      16+5de hissettim ben🥹 tekme gibi değil de sanki böyle içimde balık yüzüyor gibiydi🥹🫠 bizimki 2 hafta önden gidiyor gelişimi belki ondan olabilir. Her hamilelikte farklıymış ama 1-2 haftaya hissedersin sen de ☺️🙏🏻

21.haftada hissettim kızımı şu an 31+1 haftalığız ama sakin bir bebek gece bile rahatsız etmiyor inşallah doğuncada böyle olur akşamları biraz daha hareketli 👼