• Gebelik
  • Kaç haftalıkken bebişinizi hissettiniz 🙈

Cananmusa 13. Haftadan öncesi hissedilmesi mümkün değil canım çook çok zayıf olan kişiler en erken 13. Haftada hissetmeye başlayabiliyor o haftalarda henüz bebek daha yeni canlanıyor senin hissettiğin vücudunda oluşmaya başlayan değişimden kaynaklı ya kas seğirmesi yada bağırsak hareketidir.

1. Haftada hissettim çok netti şimdi 23+3 deyiz ayaklarını dışardan görebiliyor kafasını koyduğu yeri hissediyor ve döndüğü zaman anlıyorum. Tusunami yaratıyor içerde yer yerinden oynuyor ilk hamileliğim

Sureyya1 genelde gece yattığım zaman daha da hareketleniyor birde sabah uyandığımda ama tabi bir gün çok hareketliyse bir sonraki gün hareketleri az olabiliyor her gün aynı değiş yani

Cananmusa merhaba bende çok aşağıda hissediyorum hareketleri 23. Hafta ne zaman yukarda hissetmeye başladınız acaba

İlk 18+3 te hissetmiştim 🥰 şuan 25+6 kimse yokken yerinde durmuyor kıpır kıpır biri elini koyunca saklanıyor mübarek 😅😂

Serap05 hikayelerimiz benziyor sizinle , benim de iki kaybım oldu (sizin 3 sanırım ) 18+5 teyiz , kilo 58 ile kaldım şuan 62 , önce kız denildi 13. Haftada yüzde 90 dedi , 17 de gittim ben mi kız dedim dedi , yüzde yüz denemişim şuan erkek dedi , detayliya gidince kabullenecem ben 😂 bir sürü kız elbisesi aldık , teyzeleri ilk elbisesini aldı ,şuan erkek solu yasiyoz 😂 bn de oksapar iğne kullanıyrm bir de 32 ye kadar coraspin hap . Pıhtılaşma var

Buseceyb ben 16. Haftadayım benim de sanki böyle nabız atması gibi bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum gaz dolanıyo sanıyorum

Emine_pektas01 16.haftamda minik kıpırtılarla başladı 17gibi ilk defa karnımda bi yere toplanıp sonra da daha da hissedebiliceğim şekilde tekme atmıştı şuan 22+1iz oğluşumla ilk gebelik yeniçeri gibiyiz maşallah 💙😂

Nurcymz evet ya çok benziyor inşallah bu sefer sağlıklı bir şekilde kucağımaza alırız benim halam kuzenim eşim de kız kıyafetleri aldılar çıktı oğlan

Nurcymz valla ben ne olursa olsun giydirecem elbiseleri sonuçta ona alındı 🤭

-Ylz- tamam ama şuan çok kötüyüm girip oldum dökülüyor bedenim ve çok korkuyorum öksürük var sabahtan beri kıvranıyorum Ağrı’dan bide afedersin özel ama altıma yapıyorum öksürdukce

KeremSevda27

-Ylz- inşallah canım rabbim gönlünüze göre versin inşallah şafi ismini hürmetine alacağız inşallah