• Gebelik
  • Kaç haftalıkken bebişinizi hissettiniz 🙈

İlk gebeliğim 17+2 deyim her gece yatınca elimi koyuyorum hissetmek için ama tık yok inşallah 1 hafta içinde hissederim diye düşünüyorum 🥹

Serap05 bende 150 yim 57 kiloyla hamile kaldım bizde 18+2 yiz🤗🤗

Emine_pektas01 17 haftalıkken ben hissetmiştim 20 haftalıkken eşim hissetmişti şimdi ise 32+1 haftalık olduk maşallahımız var🤍

1. Haftada pıt pıt göz seğirmesi gibi hissettim.20-25 ten sonra durmuyor zaten ☺️

Fatosca gündüzleri hareket halinde oldugum için pek anlamıyorm oturunca falan vuruyor, özellikle günde 3 kere falan hıçkırık tutuyor. Ama akşamları, gece uyurken karnım şekilden şekile giriyor :) Yeri daraldıgı için azalması da normal diyorlar aslında da biz annelerin içi pek rahat etmiyor :)))

-Ylz- ay nerdeyse yakın kiloda aynı ayda hamile kalmışız sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤗♥️🤲🤲

-Ylz- aramızda bir gün var kilo aynı boy aynı bebekler aynı ayda peki Bizim oğlan ya sızın 🧿🤗🤗

Serap05 hahah bizimde erkek 👶🏼 biz biraz riskliyiz genel olarak yatarak geçiriyorum. Serklajlıyım. Rabbim sağlıkla hayırlı zamanında kucağımıza almayı nasip etsin. Dualarınızı esirgemeyin 🤲🏻

Crnryyn01 bende 12haftadan itibaren basladi kipirtilar.hep kasiklarda..suan 16haftalik olduk cogunlukla hep kasiklarda hareketleri hissediyorm ya ne guzel🥰🥰🥰

-Ylz- benimde üç kaybım var dördüncü gebeliğim iğne yapıyorum dört binlik her gün oksapar bide yüzlük aspirin pazartesi günü gidecem detaylıya suyu az diyorlar rabbim yardımcımız olsun inşallah sağlıkla gelsinler 🤲