Elya darısı başıma inşallah🙏🏻🙄budası beni çok korkutuyor değişiyor deyip duruyor herkes öncelik sağlık tabikide 2 kızım var insan iki meyveyide istiyor 🙏🏻
  • Elya bunu yanıtladı.
  • Elya bunu beğendi.
    Elya sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻☺️
    • Elya bunu yanıtladı.
    • Elya bunu beğendi.
      Bizde 15+5 olduk ama göstermiyor bacaklarını büzüştürüp duruyor bizi daha da çok meraklandırıyor 🙈 inşallah Salı günü gösterir kontrolümüz var 😍
        Azrazerin insallah canım siz su an kaç haflatik oldunuz

Azrazerin

Azrazerin amin canım insallah allah senin de yüzünü güldürür ne zaman olcak peki 16 haftanız?❤
          NaiLee insallah gösterir 🐣 çikolata falan ye biraz hateketlensin belki o zmn gösterir😄💫
          Bende 15+5im 12. Haftada %90 kiz demisti 13 de gel kesin bakalim dedi gittim ve kiz oldugunu soyledi 😊
          NaiLee canım biz senle aynıyım ben de 15+5 im doğumun ne zaman
          NaiLee canım biz senle aynıyım ben de 15+5 im doğumun ne zaman
            Bu arada 13 haftada kız mi acaba dedi 15+4 de kıza daha yatkın dedi bakalım değişmez inşallah
            Elya şimdi 15+2yim 1 kasımda 16 bitmiş olacak kesin emin oluruz artık🙏🏻
            • Elya bunu yanıtladı.
              Azrazerin insallah canj.Canım allah sag salim kucağına almayi nasip eylesin❤
              13+4 de gittim kız dedi bakalım değişmezse ikinci kızımı alacağım kucağıma şuanda 14haftalığım
              17+2 oğlum olucak hayırlısıyla ☺️