Bizimde 12.hafta da gittim 14.hafta da 15. Hafta da 16. Hafta da hepsinde doktor bacaklarını acmıyo dedi 17. Hafta da dayanamadım tekrar gittim bu sefer gösterdi bir prensesimiz olucakmıs :))
Ikili teste öğrendik kızımızı 🐣🐣
    15+6 %90 kız bebek dedi kemik yapısından tahmin ediyorum diyerek net olmasada iddalı konuştu tahmini doğum tarihimiz 18 nisan
    12 haftamda gittim erkek dedi bu gun kontrolüm var 16+1 günlük olduk bakalim yinemi aynısını söyleyecek cok heyecanlıyım 🤗
      Elya aynı ben ☺️ Bendede 12-13 haftalarda erkek dendi ben 16. Haftada emin olurum diye 1 hafta sonra gidicem 16 da yani ☺️ Allah gönlünüze göre versin ☺️
      • Elya bunu yanıtladı.
      • Elya bunu beğendi.
        Azrazerin teşekkür ederim canım ben gitdim geldim çok şükür her şeyimiz iyi masallah tekrar erkek söyledi dedim kesin mi evet dedi kesin erkek😂😘😍😍
          Elya darısı başıma inşallah🙏🏻🙄budası beni çok korkutuyor değişiyor deyip duruyor herkes öncelik sağlık tabikide 2 kızım var insan iki meyveyide istiyor 🙏🏻
          • Elya bunu yanıtladı.
          • Elya bunu beğendi.
            Elya sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻☺️
            • Elya bunu yanıtladı.
            • Elya bunu beğendi.
              Bizde 15+5 olduk ama göstermiyor bacaklarını büzüştürüp duruyor bizi daha da çok meraklandırıyor 🙈 inşallah Salı günü gösterir kontrolümüz var 😍
                Azrazerin insallah canım siz su an kaç haflatik oldunuz

Azrazerin

Azrazerin amin canım insallah allah senin de yüzünü güldürür ne zaman olcak peki 16 haftanız?❤
                  NaiLee insallah gösterir 🐣 çikolata falan ye biraz hateketlensin belki o zmn gösterir😄💫
                  Bende 15+5im 12. Haftada %90 kiz demisti 13 de gel kesin bakalim dedi gittim ve kiz oldugunu soyledi 😊
                  NaiLee canım biz senle aynıyım ben de 15+5 im doğumun ne zaman
                  NaiLee canım biz senle aynıyım ben de 15+5 im doğumun ne zaman
                    Bu arada 13 haftada kız mi acaba dedi 15+4 de kıza daha yatkın dedi bakalım değişmez inşallah