Tubaagbut 4 nisana geliyor doğumum 12 de erkeğe benzetti 16 da gittim %90erkek dedi suan 17 haftalık olduk hala erkek
Bizimde 12.hafta da gittim 14.hafta da 15. Hafta da 16. Hafta da hepsinde doktor bacaklarını acmıyo dedi 17. Hafta da dayanamadım tekrar gittim bu sefer gösterdi bir prensesimiz olucakmıs :))
Ikili teste öğrendik kızımızı 🐣🐣
    15+6 %90 kız bebek dedi kemik yapısından tahmin ediyorum diyerek net olmasada iddalı konuştu tahmini doğum tarihimiz 18 nisan
    12 haftamda gittim erkek dedi bu gun kontrolüm var 16+1 günlük olduk bakalim yinemi aynısını söyleyecek cok heyecanlıyım 🤗
      Elya aynı ben ☺️ Bendede 12-13 haftalarda erkek dendi ben 16. Haftada emin olurum diye 1 hafta sonra gidicem 16 da yani ☺️ Allah gönlünüze göre versin ☺️
      • Elya bunu yanıtladı.
      • Elya bunu beğendi.
        Azrazerin teşekkür ederim canım ben gitdim geldim çok şükür her şeyimiz iyi masallah tekrar erkek söyledi dedim kesin mi evet dedi kesin erkek😂😘😍😍
          Elya darısı başıma inşallah🙏🏻🙄budası beni çok korkutuyor değişiyor deyip duruyor herkes öncelik sağlık tabikide 2 kızım var insan iki meyveyide istiyor 🙏🏻
          • Elya bunu yanıtladı.
          • Elya bunu beğendi.
            Elya sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻☺️
            • Elya bunu yanıtladı.
            • Elya bunu beğendi.
              Bizde 15+5 olduk ama göstermiyor bacaklarını büzüştürüp duruyor bizi daha da çok meraklandırıyor 🙈 inşallah Salı günü gösterir kontrolümüz var 😍
                Azrazerin insallah canım siz su an kaç haflatik oldunuz

Azrazerin

Azrazerin amin canım insallah allah senin de yüzünü güldürür ne zaman olcak peki 16 haftanız?❤
                  NaiLee insallah gösterir 🐣 çikolata falan ye biraz hateketlensin belki o zmn gösterir😄💫
                  Bende 15+5im 12. Haftada %90 kiz demisti 13 de gel kesin bakalim dedi gittim ve kiz oldugunu soyledi 😊