gonulcelen Bu arada gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün🙏🏻🙏🏻
Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻
gonulcelen Bu arada gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün🙏🏻🙏🏻
Eymenannesi anladım canım çok sağol
Zeynozeyyo tam benim kafamdaki valiz içeriğine sahip olmuş valla canım 🙏🏻 Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah ❤️😊
Zeynozeyyo a101 günleri hangi gündü canım ?
gonulcelen nasıl bişey var içerisinde bilmiyorum ama büyük gelirse sızdırma falan yapmaz değil mi ? 😟
Arkadaşlar bişey sorucam hiç kimse yazmamış ama göğüs pompası kimse koymamış valizine. Ben koymayı düşünüyorum. Manuel göğüs pompası aldım sütüm olmayabilir sezaryen olucam diye😔 neden koymadınız ki acaba ??
Minikpopo bebek bezinin biraz büyüğü kilot gibi ama bel kısmı komple yumuşak lastik hatta benzer bebek bezi de var yandan yırtıp atıyorsun giyerken de kilot gibi giyiyorsun valla bn cok memnun kaldım.büyük beden de olsa kayma sızıntı falan yapmaz evet büyük olmasında avantaj var ama bn orta bedende memnun kaldım asla sezeryan yerimi falan da rahatsız etmiyor
gonulcelen kim çıkarmışsa allah razı olsun o halde 🤣 Teşekkürler canım verdiğin bilgiler için hakkını helal et 🙏🏻😊
Minikpopo en az 2 gecelik kendine ( gecelikle kesinlikle daha rahat edersin). depentten bolca al çok kullanıcaksın. bebeğe 2 takım yetiyor eşinede iç çamaşırı ve pijama tabi. göğüs kalkanı al bi de kesinlikle göğüslerin yara olmaz. eğerki yara olursa çok moral bozucu. doğum sancımı bile unuturum ama o göğüs acısını asla unutmam