• DoğumÖneri
  • Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻

Minikpopo bebeğe 3 takım al benimki baya çişini kakasını yaptı hastane çarşaflarına bile işedi 🤦‍♂️ bezi 6 tane almama rağmen yetmemişti bide en önemlisi bilmiyorum benim ihtiyacım olmuştu Doğumdan sonra çok üşüyorsun mutlaka kalın hırka ve kalın çorap
    Biology26 lastiği sıkmasın diye öyle diyolar herhalde mantıklı bişey aslında benim var da bi iki tane öyle onları koysam da olur ama yine de bi kaç tane daha almam lazım ☺️
      HaticeNazlcan ben bez işini abarttım herhalde ama iki gece kalacağımız için her ihtimale karşı 15 tane koydum valize 🤣
        Birde kızlar eger almadıysanız söyleyim civilde içi zıbınlı üstünde de penyesi olan sadece üst olan penye var pamuklu ve kendinden eldivenli en rahatı onlar oluyomus annem 5 takım almıs ondan altınada ayrı patikli lerden almıs sadece üst 18 tl idi civilin internet sitesin de zıbın tak bölümüne girin sadece üstler bölümüne bakın orda var kıs bebişleri olacaklarya tulum ların içine giydirmeye cok iyi birde gercekten kurumuyor yıkanan lar allhtn ben 33 haftalıkken hazır ettim
          Zeynozeyyo aynen canım ya çamaşır kurutamıyorum ya allahtan önceden yıkadım falan da ütüledim kurtuldum 🙏🏻
          Minikpopo hastanelerde oluyor diye ağırlık yapmak istemiyoruz yanımızda :)) ben o yüzden koymayacağım.
            behrem hastanelerde oluyo derken canım kullanılmış mı oluyo nasıl o iş ?
              ArslanlardanEsra inan ki birden aşırı kilo almak çok zor bişey. Hele ki hareketsiz bir hayatın varsa ileri haftalar zulüm resmen 😭 34 haftalığız ve belim resmen kırılmak üzere taşıyamıyorum en son tartıldığımda 73.5 falandım 74 de gitsin yani ve hayatımda ilk defa bu kiloları gördüm canım çok kötü bişey kiloo 😱😫
                HaticeNazlcan iki gece kalacağımız için gözüm korktu naaapppiiimmm ilk doğumum yanii tecrübe olacak bunlar hepp 😒😏
                Minikpopo hastane tipi pompa yazarsanız google'da çıkar. hastanelerde oluyor, ihtiyaç anında kullanabiliyorsunuz bayağı güçlü ve kaliteli oluyorlar. evde de kendinizinkini kullanırsınız. ben küçük bir çanta götürmek istiyorum çünkü o yüzden minimum eşya almak istiyorum yanıma
                  Ssumeyye kendi sütün iyi geliyo dediler ama sanırım ben yanlış bi uygulama yaptım 😂 göğüs kalkanı ❤️ben. o olmasa ben emzirme olayını belkide bitirmiştim. doğum sancılarımı bile unuturum ama göğüs ucu yaramı asla
                    Minikpopo normal doğum yaptım. Hastanede 1 gün kaldım. Ped almıştım kullanmadım. Hastaneden hasta bezi koydular. O bezden kan hiç taşmadı tek pijama işimi gördü diğer pijamaları boşuna aldım. Hasta bezi kullandığım için o kadar külotu da boşuna almışım hiç kullanmadım. Sıcaktı çorapları giymedim. Çıkarken bi tek lazım oldu çorap ve hırka. Ama artık hava soğudu çıkış için mont lazım. Çocuğa bir sürü kıyafet koymuşum bi kere değiştik üstünü yani iki takım yetti.
                    İyiki almışım dediklerim de emzirme atletiyle önden çıtçıtlı pijama oldu. Çocuk içşn öıkışta üşümesin diye battaniyeler önemli. Giyimi rahat bir terlik önemli. Valla abartılacak bi şey yokmuş. Ben küçük bi valizi bebeğim ve kendim için yapmıştım. O bile fazla geldi.