• DoğumÖneri
  • Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻

Minikpopo e bebekten aldım ben canım kremde lansınoh ve hametan ıyı geldı benım parçalanmıştı göğüslerim oncesınde kullanmadığım ıcın çok pişmanım
    Gencanne01 pazar günü alayım bari ebebekten canım teşekkür ederim çok saol ama benim heralde şimdiden kullanmam lazım çünkü 38de doğum yapcam allahın izniyle sezaryenle 😊🙏🏻
    Minikpopo bebeğe 3 takım al benimki baya çişini kakasını yaptı hastane çarşaflarına bile işedi 🤦‍♂️ bezi 6 tane almama rağmen yetmemişti bide en önemlisi bilmiyorum benim ihtiyacım olmuştu Doğumdan sonra çok üşüyorsun mutlaka kalın hırka ve kalın çorap
      Biology26 lastiği sıkmasın diye öyle diyolar herhalde mantıklı bişey aslında benim var da bi iki tane öyle onları koysam da olur ama yine de bi kaç tane daha almam lazım ☺️
        HaticeNazlcan ben bez işini abarttım herhalde ama iki gece kalacağımız için her ihtimale karşı 15 tane koydum valize 🤣
          Birde kızlar eger almadıysanız söyleyim civilde içi zıbınlı üstünde de penyesi olan sadece üst olan penye var pamuklu ve kendinden eldivenli en rahatı onlar oluyomus annem 5 takım almıs ondan altınada ayrı patikli lerden almıs sadece üst 18 tl idi civilin internet sitesin de zıbın tak bölümüne girin sadece üstler bölümüne bakın orda var kıs bebişleri olacaklarya tulum ların içine giydirmeye cok iyi birde gercekten kurumuyor yıkanan lar allhtn ben 33 haftalıkken hazır ettim
            Zeynozeyyo aynen canım ya çamaşır kurutamıyorum ya allahtan önceden yıkadım falan da ütüledim kurtuldum 🙏🏻
            Minikpopo hastanelerde oluyor diye ağırlık yapmak istemiyoruz yanımızda :)) ben o yüzden koymayacağım.
              behrem hastanelerde oluyo derken canım kullanılmış mı oluyo nasıl o iş ?
                ArslanlardanEsra inan ki birden aşırı kilo almak çok zor bişey. Hele ki hareketsiz bir hayatın varsa ileri haftalar zulüm resmen 😭 34 haftalığız ve belim resmen kırılmak üzere taşıyamıyorum en son tartıldığımda 73.5 falandım 74 de gitsin yani ve hayatımda ilk defa bu kiloları gördüm canım çok kötü bişey kiloo 😱😫