ArslanlardanEsra 55 ile hamile kaldım 60 la Doğuma girdim 44 gün oldu Doğum yapalı 50 kiloyum dert etme
Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻
Minikpopo yuh 🤦♂️😂
HaticeNazlcan iki gece kalacağımız için gözüm korktu naaapppiiimmm ilk doğumum yanii tecrübe olacak bunlar hepp 😒😏
HaticeNazlcan bak bu kadar basit 😂Minikpopo
Minikpopo normal doğum yaptım. Hastanede 1 gün kaldım. Ped almıştım kullanmadım. Hastaneden hasta bezi koydular. O bezden kan hiç taşmadı tek pijama işimi gördü diğer pijamaları boşuna aldım. Hasta bezi kullandığım için o kadar külotu da boşuna almışım hiç kullanmadım. Sıcaktı çorapları giymedim. Çıkarken bi tek lazım oldu çorap ve hırka. Ama artık hava soğudu çıkış için mont lazım. Çocuğa bir sürü kıyafet koymuşum bi kere değiştik üstünü yani iki takım yetti.
İyiki almışım dediklerim de emzirme atletiyle önden çıtçıtlı pijama oldu. Çocuk içşn öıkışta üşümesin diye battaniyeler önemli. Giyimi rahat bir terlik önemli. Valla abartılacak bi şey yokmuş. Ben küçük bi valizi bebeğim ve kendim için yapmıştım. O bile fazla geldi.
İyiki almışım dediklerim de emzirme atletiyle önden çıtçıtlı pijama oldu. Çocuk içşn öıkışta üşümesin diye battaniyeler önemli. Giyimi rahat bir terlik önemli. Valla abartılacak bi şey yokmuş. Ben küçük bi valizi bebeğim ve kendim için yapmıştım. O bile fazla geldi.
Minikpopo merhaba ben sezeryan oldum 2 gün önce , depent süper bir kilot ped kullandım hastanenin ki kocaman ve rahatsız . Kanama çok olmadı 1 Pjama yetti 1gün kaldım ama ikinciyi fotoğraf için kullandım . Göğüs pedi vs bence gerek Yok hemen süt gelmiyor gelse bol bol gelmiyor doğal olarak gereksiz (kalkan, krem vs dahil ) biberon götürme demişlerdi süt olmayınca hastane mama verdi kendi temizlediğim yıkadığım biberon ile verildi çok rahat etti işim . Yine bir gece kaçaksan kesinle üç beş tane sütyet atlet gerek Yok . Ben aldıklarımdan en çok atleti kullanıyorum evde olduğum için rahat bence sütyene göre 😊 çorap mutlaka al yanına üşüyorsun 😊 sabhlıktan ayrı hırka mutlaka .. bence battaniye pike tarzı birşey bile mutlaka alınmalı . Çocuğa herşey zaten patikli diye çorap almamazlık yapma ben yanıma almadım . Sonra eşim gidip aldı .bebeklerin en çok ayakları üşüyor 😔 bende bunları söyleyebilirim hepsini okuyamadım yorumların 🙋♀️ Kolaylıklar inşallah sana
ArslanlardanEsra tatlım arkadaş gebelikte aldığı 5 kilocuktan bahsediyoo 🤯😉 kandırmayalım kendimizi ben 17 kilodan bahsediyoruumm 🤣🤣
Minikpopo 😂 karıştırma o kısmı sen şöyle düşün, hayatında ilk defa kilo almakta haklısın😇 şaka bir yana bende takıyorum ama yapcak bişey yok çünkü ben dengesiz beslenen biri değilim. Besin değeri yüksek şeyler diyorum abur cubur hamur pek yemiyorum ona rağmen alıyorsam engel olabilceğim bi durum değil dmekki iş doğum sonrasına kalıyor.
ArslanlardanEsra aynen canım haklısın ben de dengesiz beslenmem öyle abur cubur da çok yemem öğünlerimi düzenli yerim. Sanırım bu işin özü bu 🤣🤣
Ssumeyye ne için canım
PnarSazakBulut göğüs ucu yarası için krem verdı doktor bana ama içeriğine baktım alkol ve paraben var kullanmak istemedıgımden dogal yol sormustum :)