Nurcin yapıyorlar muayene leri onlarda sorun yok sen kaçıncı haftadasın ? Bu Arada doktorun çok büyük önemi var ben senin gittiğin doktor ve burcu boyama dışında bütün kadın Doğum doktorlarının hepsine gittim ilgi alaka verdiği bilgiyle çok farklı . Evet normal Doğumun ne zaman olacağı belli olmadığından bi çok yerde de böyle zAten 10 dk da doğuran da var doktor gelcek olsa da yetişemez zAten ama inşallah kendi doktorlarımız denk gelir
Doğum yapmış annelere sorum varr 🙏🏻🙏🏻
Zeynozeyyo aynen valla ne bahsettiğimizi anlatmak yerine direk atarız bari daha açıklayıcı olur dimii ☹️
Normal doğum yaptım. Depend bez yoksa can bebenin bezi ikisi de aynı bence iki takım pijama (lohusa pijaması çok gereksiz bu ara da) terlik içi yünlü çorap giyeblen bi insan olmadığım için o da. İç çamaşırı almadım sütyen hariç onu da sporcu sütyeni aldım daha rahat bebek için oldukça bez ıslak mendil hastane de giyeceği takım ayrıca hastane çıkışı bir ince biri kalın bataniye bu kadar yani hastane de başka hçbir şeye ihtiyacınız olmuyor kullanmıyorsunuz o ağrıyla zatem bebenin üstünü değiştirirken bile bi üf diyorsunuz fazlasına gerek yok
Birglbiray ayy evet hastane çıkışı için de kıyafet götürmek lazımm değil mii 🤭 onu da hesaplamamıştım bak teşekkür ederim canımm 🙏🏻😊
Minikpopo kesınlıkle meme ucu için avent kalkan ve krem al 38 de falan kremı sürmeye başla .
Gencanne01 eczanelerde ya da ebebekte oluyor mu canım avent kalkan ?
Minikpopo e bebekten aldım ben canım kremde lansınoh ve hametan ıyı geldı benım parçalanmıştı göğüslerim oncesınde kullanmadığım ıcın çok pişmanım
Gencanne01 pazar günü alayım bari ebebekten canım teşekkür ederim çok saol ama benim heralde şimdiden kullanmam lazım çünkü 38de doğum yapcam allahın izniyle sezaryenle 😊🙏🏻
Minikpopo bebeğe 3 takım al benimki baya çişini kakasını yaptı hastane çarşaflarına bile işedi 🤦♂️ bezi 6 tane almama rağmen yetmemişti bide en önemlisi bilmiyorum benim ihtiyacım olmuştu Doğumdan sonra çok üşüyorsun mutlaka kalın hırka ve kalın çorap