• Doğum
  • Doktor yatış verdi 😐

Baharun2 canım allah kolaylık versin kaçıncı haftadasın :( ben de 40 tayım daha gelmedi sancı filan
    Baharun2 Hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın ikinizide 🙏🙏🙏🙏
      Baharun2 ağrısız sancısız bir avazda dığurursun İNŞAALLAH canım benim RABBİM yardımcın olsun İNŞAALLAH
        Baharun2 Allah’a emanet olun, Allah kolaylastirsin dogumunuzu, siz bebeginize odaklanin. Bize de yazin sonra 🙏🏻
          Baharun2 amaninnn kuzucukkkkk geliyo deseneeeee rabbm tek nefeste kucagina almayi nasip etsin insallh zor olmaz inslalhhhh kizzz sanci cekerkn biz hamilelerede dua et sag salim bzde alalm kucagimiza 😍 dualarim seninleeee
            Allah bir avazda kurtarsın canım Allah yardımcın olsun 🙏🏻❤️❤️
              Baharun2 korkma bol bol dua et hayirlieiyla saglikla bi avzda kucagina al minigini insAllah. Aciyi bosver bebegine kavusacaksin onu dusun. Bol bol dua ediyorum🙏🙏🙏😘
                Baharun2 merakla bekliyorum doğumunu takip ediyorum. Allah'ım tez zamanda sağlıkla kurtarsın inşallah
                  Baharun2 Allah yardimcin olsn kuzum.duam senle Hayirli haber ver bizlere ins.cok aci cekmedn yavrunu kucagna alirsn ins.
                    Allah yardıımcın olsuuun tez vakitte sağ salim kucağına alırsın inşAllah bebişiniii