• Doğum
  • Doktor yatış verdi 😐

Baharun2
Bir avazda doğur kuzum benimmmm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz korkma sen annesin evladını gördüğünde bütün ağrıların geçip gidecek hemen ayağa kalkıp onunla ilgileneceksin 🙏💙
    Baharun2 ayyy cnm bnm rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin hele şükür hele şükür çok sevindm kavuşuosn bebişine inşallh 😊❤️ darısı bize hayırlısıylla😀
      Baharun2 canım allah kolaylık versin kaçıncı haftadasın :( ben de 40 tayım daha gelmedi sancı filan
        Baharun2 Hadi güzel haberlerini bekliyoruz. Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın ikinizide 🙏🙏🙏🙏
          Baharun2 ağrısız sancısız bir avazda dığurursun İNŞAALLAH canım benim RABBİM yardımcın olsun İNŞAALLAH
            Baharun2 Allah’a emanet olun, Allah kolaylastirsin dogumunuzu, siz bebeginize odaklanin. Bize de yazin sonra 🙏🏻
              Baharun2 amaninnn kuzucukkkkk geliyo deseneeeee rabbm tek nefeste kucagina almayi nasip etsin insallh zor olmaz inslalhhhh kizzz sanci cekerkn biz hamilelerede dua et sag salim bzde alalm kucagimiza 😍 dualarim seninleeee
                Allah bir avazda kurtarsın canım Allah yardımcın olsun 🙏🏻❤️❤️
                  Baharun2 korkma bol bol dua et hayirlieiyla saglikla bi avzda kucagina al minigini insAllah. Aciyi bosver bebegine kavusacaksin onu dusun. Bol bol dua ediyorum🙏🙏🙏😘
                    Baharun2 merakla bekliyorum doğumunu takip ediyorum. Allah'ım tez zamanda sağlıkla kurtarsın inşallah
                      Baharun2 Allah yardimcin olsn kuzum.duam senle Hayirli haber ver bizlere ins.cok aci cekmedn yavrunu kucagna alirsn ins.