Mercimekminik evet en net çıkan 2 taneyi büyük basıp veriyor
Perinatolog Dr.Ali EKİZ
KayraKuzusu takibinizi yapan doktor 20.haftadan sonra yönlendirecektir
Akay89 en net çıkan 2 resim ve başka şeyler kağıt üzerine basılı resimler de veriyor mu veriliyor mu
Mercimekminik evet
Akay89 tamamdır teşekkürler ay sonu ben de gideceğim
arbukreacok merhaba bende ali ekiz ile 3 sene önce tanısmıstım detalylı icin onda doğum yapmadıgıma pişman oldum. Şimdi ikinci bebeğe hamileyim yarın sabah randevum var ama sadece memorialde doğuma giriyormuş hastahane ücreti hakkında bilginiz var mı ben hastahaneye gitmedim henüz
Hzlhakko benim doğumum haftaya ama hiç fiyat sormadım açıkcası daha konuşmadık çünkü 2023 itibariyle fiyatlar değişeceğinden yeni öğreneceğiz. Memorial ile anlaşma yaptı evet ama doğuma yakın sanırım söyler doğum ücretini yine malum sürekli herşeye zam geliyor🥺
arbukreacok ah maalesef sürekli zam başa gelen çekilir diyelim 😀 allah yardımcısı olsun herkesin sağlıkla al bebişini kucağına
Benim detaylı ultrasonumu yaptı kendisi. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Her şeyi açıklıyor, yeterince vakit ayırıyor ve sorularınız cevapsız kalmıyor. Ultrason görüntülerini de veriyor. Tavsiye ederim.
Mercimekminik veriyor ikilli de de veriyor
KayraKuzusu genelde perinatolog’a yönlendiriyorlar ikilli ve detaylı için
Hzlhakko teşekkür ederim sizde🥰🙏🏼