Kendisi benim doktorum artık iki haftadır neredeyse 4güne bir görüyorum, ben bebeğimi kayıp ettim iki hafta önce detaylıya diye gittim kendisine ama malesef yapamadı detaylıyı, hemen acil serklaj yaptı, daha doğrusu beni bırakmadı ortada elinden geleni yaptı ama bebeğim tutunamadı 1 gün yaşadı😢 en az bi 40dkk sürmüştü ikilli testim herşeyi açıklayıcı dediğim gibi, işini çok severek yapıyor, ben bundan sonra kendisiyle yola devam edicem inşallah ben kesinlikle tavsiye ederim

Elifengin çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.. kaybınız için çok üzüldüm inşallah en hayırlı zamanda yeniden bebeğiniz olur

brcylmzakts Ali hoca gidebileceğiniz en iyi doktorlardandır. İstanbul’da ki sayılı perinatolog uzmanlarından emin olabilirsiniz. Ben kendisinin takipli hastasıyım doğumuma da cok az kaldı. Gittiğinizde huzur bulursunuz :)

Elifengin merhaba canım çok geçmiş olsun bende 21 haftalıkken aniden suyum gelmişti Ali beye gitmiştim sonlandırılması lazım yaşayamaz bebek demişti . Suni sancı ile doğum yaptm bebeğim ölü doğdu . Şimdi tekrardan bebek düşünüyorum Ali beye gittiniz mi tekrardan muayene olmaya ?

Burcu7260 merhaba, ben 23 ünde doğum yaptım, sezeryan doğum. Benim hikayem biraz değişik, ali hoca doktorum değildi ben ikilli teste gittim kendisine,ondan sonra başka bir doktorda serklaj ameliyatı oldum, 12haftamda, 22 haftamda detaylıya diye gittim serklaj kalmamış, bebeğimin zarı dışa çıkmış o günü acilen ali hoca tekrar serklaj yaptı ama bir hafta çok kritik dedi, 5günüm enfeksiyondan dolayı suyum geldi, bebeğim yaşama şansı olabilşr diye sezeryan ile aldı ama 1 gün dayanabildi yoğun bakımda, 20 gündür enfeksiyon ile uğraşıyoruz antibiyotik vs… ve 3 günde bir kontrole gidiyorum şimdide sezeryan yaramda enfeksiyon var allah razı olsun her üç güne bir temizliyor… benim bebeğim tüp bebekle olmuştu 3 ay sonra tekrar konuşup yol izleyeceğiz dedi ona göre planlama yapıcak tekrar bi hamilelik için, siz normal doğum yaptıysanız hemen görüşebilirsiniz bence (biraz hikayemi anlattım kusura bakmayın acım taze) ama tekrar gebelik düşünürseniz gidin bence. Ali hoca hastasını ortada bırakmıyor 20gündür her üç güne bir kontrol için çağırıyor. Kötü bişey oluncada hemen gel diyor. Sizede çok geçmiş olsun inşallah rabbim kucağınızı doldurur… ben iki kızımıda biri 23 diğeri 25 haftalık toprağa verdim.

6 gün sonra

Ben bir şey sormak istiyorum detaylı ultrason için farklı bir doktora mı gitmek gerekiyor. Ben özel klinikte takip yaptırıyorum suan 13 haftalığız pek bilgim yok sormak istedim

Akay89 en net çıkan 2 resim ve başka şeyler kağıt üzerine basılı resimler de veriyor mu veriliyor mu

arbukreacok merhaba bende ali ekiz ile 3 sene önce tanısmıstım detalylı icin onda doğum yapmadıgıma pişman oldum. Şimdi ikinci bebeğe hamileyim yarın sabah randevum var ama sadece memorialde doğuma giriyormuş hastahane ücreti hakkında bilginiz var mı ben hastahaneye gitmedim henüz

Hzlhakko benim doğumum haftaya ama hiç fiyat sormadım açıkcası daha konuşmadık çünkü 2023 itibariyle fiyatlar değişeceğinden yeni öğreneceğiz. Memorial ile anlaşma yaptı evet ama doğuma yakın sanırım söyler doğum ücretini yine malum sürekli herşeye zam geliyor🥺