Ben bir şey sormak istiyorum detaylı ultrason için farklı bir doktora mı gitmek gerekiyor. Ben özel klinikte takip yaptırıyorum suan 13 haftalığız pek bilgim yok sormak istedim

Akay89 en net çıkan 2 resim ve başka şeyler kağıt üzerine basılı resimler de veriyor mu veriliyor mu

arbukreacok merhaba bende ali ekiz ile 3 sene önce tanısmıstım detalylı icin onda doğum yapmadıgıma pişman oldum. Şimdi ikinci bebeğe hamileyim yarın sabah randevum var ama sadece memorialde doğuma giriyormuş hastahane ücreti hakkında bilginiz var mı ben hastahaneye gitmedim henüz

Hzlhakko benim doğumum haftaya ama hiç fiyat sormadım açıkcası daha konuşmadık çünkü 2023 itibariyle fiyatlar değişeceğinden yeni öğreneceğiz. Memorial ile anlaşma yaptı evet ama doğuma yakın sanırım söyler doğum ücretini yine malum sürekli herşeye zam geliyor🥺

arbukreacok ah maalesef sürekli zam başa gelen çekilir diyelim 😀 allah yardımcısı olsun herkesin sağlıkla al bebişini kucağına

Benim detaylı ultrasonumu yaptı kendisi. Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Her şeyi açıklıyor, yeterince vakit ayırıyor ve sorularınız cevapsız kalmıyor. Ultrason görüntülerini de veriyor. Tavsiye ederim.

Hzlhakko 25 bin tl ali hocada doğum değişmediyse memorial bahçelievler de, hastane çok iyi ama biraz tuzlu.

Elifengin dün kese görmeye gittim fiyatıda sordum ali hoca 30 bin memorialde 10 bin istiyormuş ama hastahane fiyatına zAm gelmemiş henüz çalışanlar iyi işini iyi yapıyordur umarım ilk doğumda baska yerde olmustu hastahane bizi cok yanılttı

Hzlhakko hastane payını ayrı olduğunu bilmiyordum, baya pahalıymış, allah yardımcınız olsun. Ben 25 bini baya oluyor duyalı, demekki zam gelmiş ama imkanınız varsa ali hocada yapın derim

Elifengin evet ikisi ayrı ücretler alıyormuş diğer hastahane ücretli doktor ücretlerinde de fazla bir farkı yok aralarında kısmetse ali hocada kalırız