Elifengin dün kese görmeye gittim fiyatıda sordum ali hoca 30 bin memorialde 10 bin istiyormuş ama hastahane fiyatına zAm gelmemiş henüz çalışanlar iyi işini iyi yapıyordur umarım ilk doğumda baska yerde olmustu hastahane bizi cok yanılttı

Hzlhakko hastane payını ayrı olduğunu bilmiyordum, baya pahalıymış, allah yardımcınız olsun. Ben 25 bini baya oluyor duyalı, demekki zam gelmiş ama imkanınız varsa ali hocada yapın derim

Elifengin evet ikisi ayrı ücretler alıyormuş diğer hastahane ücretli doktor ücretlerinde de fazla bir farkı yok aralarında kısmetse ali hocada kalırız

Hzlhakko kendisi orada misafir doktor o yüzden hastane kendi payınıda alıyor. Sağ salim kucağınıza alın inşallah 🤲🏻

Hzlhakko ben benimkini kayıp ettim cennet’e uğurladım ablasının yanına😢 rabbim geri kalanlarınkini sağlıkla basip etsin inşallah🤲🏻🕊️🕊️

Elifengin ah canım benim üst yorumlarda yazmışsın şimdi okudum ne diyeceğimi bilemiyorum allahım sabırlar versin tekrarını yaşatmasın inşallah 🙏 💐

6 gün sonra

arbukreacok merhaba ali bey hangi memorialde büyük olanda mı yoksa memorial hizmet hastahnesimi iki tane varmış bende sormayı unuttum gidip gördünüz mü hastahaneyi memmunmusunuz

Hzlhakko ben salı günü memorial bahçelievlerde doğum yaptım büyük olanda Ali hoca E-5 üstünde ki yeni yapılan. Hastane cok güzel biz çok memnun kaldık🙏🏼 suit odada kaldık normal odaları görme sansım olmadı ama fotoğraftakinin aynısıydı internetten bakabilirsiniz.

arbukreacok gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah🙏 Bakarım tabi cok sevindim iyi olmasına ilk doğumumda baska hastahanede ve doktorda cok sorun yaşadım cok yanım yandı ikinci için fobilerim olustu o yüzden bayagı temkinli davranıyorum 🥺

Hzlhakko ben Ali hoca dan ve çalışma arkadaşlarından çok memnunum en başından beri, çok konforlu bir hamilelik dönemi geçirdim sayelerinde güle oynayada bebeğimi kucağıma aldım🙏🏼 sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız tez zamanda inşallah 🙏🏼 ilk gün sezaryende zor geçiyor ama 3. Gün valizimi kendim taşıyarak gittim evime 😊

arbukreacok amin inşallah çok teşekkür ederim 🙏 İlk bebeğimde sezeryandı bilirim ağrısını 😔bol yürüyüş su içmek ılık duş almak çok iyi geliyordu. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah 🙏