• Gebelik
  • Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?🥰

berivan_12 teşekkür ediyorum inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinler ve ben hala mide bulantısı yaşıyorum kızçem asla müsade etmiyo 🥰

berivan_12 ilk hamileligimde hic anlamamistim stn 2 gun gecince anladim test yaptim pozitif kizimda ise Şuan kizima hamileyim kanmamdan bildim ama stn bulantilar fln aceba mi diyordum snra 4 gun gecince bildim kesin var bu sefer dedim saglikla al inşallah kucagina bizde 17 haftaligiz 🥰

berivan_12 devamlı uyku hali ve bir ağırlık oluyordu bende de ondan anlamıştım çünkü normal dinlenmeyle de geçmiyor. İlk hamilelikte de öyle olmuştu 🥰

yagmur089 amin inşallah rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı nasip etsin 🥰

berivan_12 babamın taziyesinde 🥺mide bulantısı ve adet gecikmesiyle kan verdim 4 haftalıktim şuan 10 haftaligim

berivan_12
            Ay bende hep turşu yiyordum oda regl yakın ondn dedim. Sonra oğlumu emzirirken canım salçalı ekmek çekti dedim var bunda birşeylik 😂

EcemUgur01 turşu ve salçalı ekmek mi? 😂🥰işte aşerme diye buna derim benim gibi her gün çiğköfte aşermiyorsun o kadar çok canım çiğköfte istiyor ki artık eşime söyleyince duymazdan geliyo 😂😂😂😂

Ebrarliva Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Rabbim size bir sabır meleği göndermiş işte 🥺Sağlıkla aşın kucağınıza inşallah

berivan_12 evet vala bende öyle düşündüm korunmamiza rağmen hamile kaldım. Babam o akdar iyi hir insandiki anlatsam inamazsiniz şehit oldu zaten bizde uzakta öldü çalışmaya gittiği yerde uykusunda vefat etti. Bu bebek olmazsa belkide asala kaldiramazdim babamın ölümünü tşk ederim Allah razı olsun🙏♥️

Ebrarliva acın çok ağır 😣 rabbim sabır versin ki veriyor elhamdulillah bebeğinle mutluluklar diliyorum canım 🌹

Babam mesaj yazdı gece rüyamda sabaha kadar yeşil elma istedin bizden yemek için, tarihe baktım 1 gün geçmiş adet gününden hemen test aldım 2 çizgi çıktı yani babam sayesinde erken öğrendim yoksa 10-15 gün bekliycektim adeti☺️

Leilam Aaa inanmıyorum yA Kurban olduğum Allah nasılda hissettiriyor 😍