• Doğum
  • Devlet hastanesi isteğe bağlı sezeryan yaptırıyor mu

Hacerhrmnkya42_ ben de devlete takipliyim bence doktorunuza kalmış bişey doktorunuza bi sorun az önce postumdada yazmıştım bayana şey söylemişti doktorum bana kalırsa %50 sezeryan %50 normal derim dedi siz eşinizle karar verin demişti doktorunuza danışın ne diycek

Devlet yapmaz özel yapıyor ben kendi isteğimle olmuştum sezeryanı özelde

Hilal2 Helal olsun kendi isteğinizle sezaryan istediniz için.. Ben oğlumda 4 ay önce oğlum ölüm noktasına gelmişdi ne yazikki zorunlu sezaryan oldum kizim da normal dogum olmuşdu keşke normal doğum olsaydı bir daha zorunlu olmadıkdan sonra kesinlikle sezaryan istemiyorum.

Kendi isteyi ile sezaryan isteyenin aklı yokdur ben onu anladım ve öğrendim

Merel ilk önce düzgün konusmayı öğrenin isteyen sezeryan isteyen normal yapar burda aklı yoktur demek size mi düştü siz gidin nasıl doğuruyorsanız doğurun kimsenin kimseye laf söylemeye hakkı yok tıpkı sizin yaptıgınız gibi

Merel niye sezeryan doğum şeklı değilmı kendı isteğimle sırf sezeryan olmak ıcın özelde doğum yaptım sezeryan olanın aklı yoksa normal doğum isteyenın hıc aklı yok ozman

didnr_ sizinde merel den farkiniz yok ozman onun yazisini okurken kizdim ve sizin yaptiginiz yorumla kendinizi onunla ayni konuma getirdiginizi gordum bebegimizi saglikla kucagimiza aldiktan sonra dogum seklinin bir onemi yok

Hilal2 açıklama yapma nezaketi de bile bulunmanızı hiç gerek yok . Sağlık sektörü içerisindeyim . Ve sezeryan düşünüyorum coxgu sağlıkçı da bu kafadadir ayrıca . Doğum şekli ne fark eder ki bebeklerimiz sağlıkla gelsin de . Hamile kaldığım günden beri isteğe bağlı sezeryan olacagim diyorum

Merel siz tip filan mi okudunuz da kendi istegiyle sezaryan olanin akli yoktur diyorsunuz. O zaman bende sizin icin sunu demeyi hak ettim galiba ; ne kadar cahilsiniz

Merel ne demek aklı yoktur ya sezeryan doğum çok mu kolay birşey her ikiside bir biriyle kıyaslanamaz önce bı bayan olarak karşınızdaki hem cinsinize nasıl konuşacağınızi öğrenin ister sezeryan doğum yapar ister normal bu kimsenin anneliğinin birbirinden üstün olduğunu göstermez her ikiside zor çok şaşırıyorum ya hem cinsim olan bı bayan her iki aciyida yaşamış ama sezeryan olan kafasizdir diyor bunu derken kafanız neredeydi acaba

Hilal2 lütfen sıkmayın canınızı doğum seçeneğiyle mi aklımız belirleniyor o zaman bikere getiren o acıyı tattıkdan sonra bidaha getirmesin mesela saçma annelik çok güzel bir duygu eşi benzeri olmayan evlatımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza aldığımız an herseyi unutuyoruz 🙏❤️🌺

hemsireacemianne imkanım olsa özelde sezeryan olmayı tercih ederdim daha netlestiremedik ikinci gebeliğim ilki çok zordu özeldeydi normal doğumdu haftası önde gittiği için suni sancı verdiler ona rağmen acılmalarım olmadı kalcamdan iğne yaptılar en son bı şekilde kavuştuk ama oğlumun omzu zorlandığı için incilmisti ve biraz daha zorlansa yerinden çıkabilme ihtimali de olacakmis çocuk doktoru kontrol ederken söyledi hastanenin azizligimi doktorun bilgisizligindenmiydi bilmiyorum bende o zamanlar biraz bilincsizdim

Merel Kimde ne kadar akil var onu kendince elestirecegine biraz üslup edep adap bil.
                Kim ne isterse onu yapar.
                Ben korkuyorum normalden, mecburen sezeryan istiyorum ama bir okadar sezeryandan da korkuyorum. Bu tercih benim hakkim.
                Ben nasil merhamet asilarim ,nasil vicdan sahibi guzel ahlakli bir evlat yetistirim,nasil gercek saygiyi ogretirim,nasil bir insana duyduguu saygiyi bir cicege bir hayvana duymasini ogretirim bunlari dert ediyorum, nasil sevmeyi degilde zarar vermeden guzel sevebilmeyi ogretirim bunlari dusunuyorum.. Sende bunlari dert edin.
                Istersem agzimdan dogururum kime ne?
                Normal dogum sekli evet saglikli olan bu inkar edilemez, yada iste agrisi sizisi daha fazla sanmayin ki cok basit normalden filan desen anliycam ama sen bunu degilde rahat bir sekilde akilsiz diyorsun?!
                Cirkin bir agiz.
                Neyse aksam aksam sinirlerimi ziplatamiycam.