Hacerhrmnkya42_ evet dogru söylüyorsun 🌷
Devlet hastanesi isteğe bağlı sezeryan yaptırıyor mu
Sumemre şuan hiçbirine cevap vermeden bu postu terk edip kacicak hissediyorum ve bu lafın yanlış olduğunun farkına varacağına kanat ediyorum akılsız değilse eğer 😂
Hacerhrmnkya42_ devlet yapmıyo isteğe baglı canım saglıkla bebegını kucagına al bebek nasıl gelcegıne karar verır sen sıkıp üzme kendini 😊
Merel kendi hür irademle SEZERYAN olucam bayan çok bilmiş aklımın sizden fazla olduğu kanaatindeyim benim bedenim benim vücudum siz hayırdır!!!
Merel ne demek aklı yok ?
Ne alaka ?
Merel Bence aklı olmayan sensin kendi çocuğu herkes istedigi dilediği gibi doğurur sezeryan isteyenin aklı yok ne demek sananee kime ne sende olmasaydın o zaman binlerce mecbur kalıp son dakika acil sezeryana alınan anne var milleti yanlış yönlendirmeyin sırf bu yüzden illa normal doğum yapacağım diye tutturup kendini bebeğini riske atan bir sürü kadın oluyor yeter artık aklınız çoksa kendinize saklayın
Sumemre amin canım bütün annelerimiz sağlıkla kavuşması dileğiyle inşallah imkan varsa bu bı tercih meselesi olabilir özel hastanede sezeryan olabiliriz yoksa rabbim bebeğim ve benim hakkımda hayırlısını nasip eder inşallah nasıl gelmek istiyorsa öyle gelir 😊
Merel doğum şekli mi belirliyor anneliği? Anneliğin normal doğumu sezeryan doğumumu olur? Saçma düşüncelerinizi kenara bırakın lütfen. Bende sezeryan olmak istiyorum ve bunun akılla fikirle alakası yok. Sizin de istediği şekilde yada sağlığı el vermediği istenmedik komplikasyonlar gelişip planlanan doğum dışında mecbur başka doğum yapan annelere de ayrımcılık yapmaya hakaret etmeye hakkınız yok !
Merel doktorların çoğu doğum yapacağı zaman kendileri bile sezeryan tercih ediyor epizyo yırtıkları sıkıntılı uterus bunlardan tabi zerre haberiniz yok. Doktorlarda akılsız o zaman. Bu nasıl cahillik
Kirmizibalik1 dediklerinize katılmakla kesinlikle vajinal doğum evet normal olan ama sağlıklı olan sözüne katılmıyorum. Sezeryan doğumun sağlıksız hiçbir yanı yok.Benim kaç yıllık arkadaşım bana böyle diyordu yakın olunca ister istemez insan tuhaf hissediyor, anlatan anlamıyor. Bana sürekli cocuun alerjik olur hassas olur şöyle olur böyle olur bağışıklığı düşük olur vs diyordu. Benden 6 ay sonra vajinal doğum yaptı 1 yaşında çocuğu doğumu berbat geçti zaten o ayrı, çocuk sürekli hastanelerde. Alerjisi var dışarı cikarsa akşamına hasta. Kendisi haftalarca çocuğunu alamadı ben hemen aldım kendim baktim. Bu insanlara anlatamazsınız, kendisi üstesinden gelemedi diye insanlara negatif enerji yayiyorlar
Aklı olan biri bebeğini hayata bağlayan doğuma keşke der mi, demiş işte
Sizde hiç korkmayın gerçekten hepsi birer anı olarak kalıyor geçip gidiyor
hemsireacemianne aynen canım çok doğru bende zorunlu sezeryan oldum iyi ki sezeryan oldum diyrm kendi doktorum dahi cok şanslısın zorunlu sezerysn olduğun için dedi ebem bile en guxel dogim sezerysn dedi bebekte riske girmiyor anne de dedi bnce abartılacak kafar zor değil sezeryan tabi kişiden kişiye değişir ama gerçekten çoğu sağlıkçı sezeryan te4cih ediyor
Hacerhrmnkya42_ olmuyormus büyük kısmında, ben covid olmustum yattım hastanede kadın doğum covid bölümünde. Orda doğum odası yan tarafımdaydi, sesleri duyunca sormuştum. Bana 30 saatte olsa sorun yoksa bekliyoruz dedi ve ben buna şahit oldum, bekletiyorlar isteğe bağlı yapmıyorlar
Dark Elbette. Milyon tane ornek her iki turlusu icinde verebiliriz cevremizden yada doktorlarin tavsiyelerinden.. sezeryan sagliksiz demedim aslinda ben.. dediklerinize de katiliyorum ama , bende korkularımı insallah doguma kadar asabilirim panik atak hastasiyim dolayisiyla zorlaniyorum henuz dusunme asamasinda bile. Herkese guzel saglikli dogum hikayesi dilerim en onemlisi de yavrularimiza saglikla kavusmak 🤲
Dark evet bende asla yapmadıklarıni biliyorum ama bı kaç kişi diyince bı sormak istedim devlet asla o riske girip de sezeryana almiyor en son çareyi deneyene kadar egerki bakıyor hayati riski oluyor annenin veya bebeğin o zaman aliyorlar
Hacerhrmnkya42_ canim çatı muanesi oldun mu bana da hep normal doğum dediler bebek dönmüş dediler çatı muanesi yaptı normal doğum yapamazsın asla dedi zaten günüm gelmişti istersen bugun ya da en geç cuma sezeryans alalım dedi bende eve gidip sezeryani arastiririm diye hemen o yünü sezeryan olmuştum eğer devlette de Yni sekil çayın dar derse mecbur sezeryan olursun
prensannesii_ çünkü tüm komplikasyonları aslında göz önünde bulunduruyoruz . Anne neasil olur bebek nasıl etkilenir tüm olasılıkları düşünüyoruz .ama tabiki herkes seçiminde özgür ☺️
Hacerhrmnkya42_ maalesef yapmıyorlar devlet Hastanesi’ne gittim normal doğum istiyordum ama bir okadar da korkuyordum ben sezeryan olmak istiyorum dedim isteğe bağlı yapmıyoruz dedi doktor
Merel saçmaladınız attık bende kendi isteğimle gittim sezaryen oldum çünkü normal doğumdan çok korkuyorum şimdi siz annesiniz ben değilmiyim
hemsireacemianne aynen canim Rabbım bütün hamilelere kolay doğum nasip etsin sağlıkla doğursunlar :)ben asiri derecede ameliyattan korkan biriydim hastaneye gitmezdim hamile kalmadan önce o derece sevmezdim korkardım ama şimdi iyiki sezeryan diyrm doktorun iyiyse ameliyatında guzel geçiyor sonrası da bel agrim da olmadı ameliyat yerimde ağrıması cok şükür hatta karninda uyuşukluk kalıyor ya daha sonra da simdi adet sancısını bile çok hissetmiyrm acaba ondan mı bu bile sezeryana iyiki dedirtiyor bana 🤭🤭