38-39-40 haftalık gebeler
39+4 👍 Aralık bebekleri nazlı çıktı gece sancım oluyor gelecek bu sefer diyorum sabaha bişey kalmıyor
Dkblz 38+6 da çatı muaynemi oldum rahim yumuşamış doğum yakın demişti 39+5 im hiç değişiklik yok yarın kontrol günüm ama belki pzt ye atarım kontrolü ,bugün bir enerji geldi 7.30 dan beri ayaktayım fıldır fıldır dolanıyorum kasığımda hafif bir ağrı var inşallah doğum enerjisidir diyorum . Doğurmak için çok güzel güneşli bir gün 🤣
irembzc nazlı ve numaraci bebeler 😂
39+4 nişan, sancı, açılma hiç biri yok. Pazartesi tekrar kontrolüm ona göre bir yol izleyeceğiz 🤷🏼♀️ Artık çok bunaldım
Nazendehanim valla ya 😂
38+1 yalancı sancılar ve kasılmalar var ama 0 açılma bakalım ne zmn gelicek artık yorgun hissediyorum çatı ağrısından hateket edemiyorum
39+2 sabahtan beri aşırı bel ağrım var ama sancım yok doktorda doğum başlamazsa haftaya çarşamba yatışını yaparız dedi sezeryan mı yapacak acaba
Son 3 gün yazıyor bende de 🥹 çok korkulu ve duygusal 🥹 ikinci doğum ama ilki travmali olduğu için bu sefer cesaret falan kalmadı 39+4 gunluguz şu an
Dkblz Y3ni başlamadı 36. haftada başladı. Şuan ara ara geliyor şiddeti biraz daha fazla. Yarın 41 olcaz gelmeyi düşünmüyor.😬