• Doğum
  • 38-39-40 haftalık gebeler

Dkblz kanlı bir akıntı geldi
2 kere falan
Gece de pembe renkli sümüksü yapı geldi nişan mi bilmiyorum

irembzc cinsiyeti neydi canım erkek bebekler daha mı nazlı ne ben de bekliyorum sancıların 4 gündür var 10 dk bir oluyor bazen geçiyor bakalım ne zamana gelecekler

sayre bende de olmuştu kanlı akıntı sümüksü yapıda koyu renkli bişey geldi bende de nişan olabilir diye düşündüm bende bakalım ne Aman gelecekler

Dkblz 38+6 da çatı muaynemi oldum rahim yumuşamış doğum yakın demişti 39+5 im hiç değişiklik yok yarın kontrol günüm ama belki pzt ye atarım kontrolü ,bugün bir enerji geldi 7.30 dan beri ayaktayım fıldır fıldır dolanıyorum kasığımda hafif bir ağrı var inşallah doğum enerjisidir diyorum . Doğurmak için çok güzel güneşli bir gün 🤣

39+4 nişan, sancı, açılma hiç biri yok. Pazartesi tekrar kontrolüm ona göre bir yol izleyeceğiz 🤷🏼‍♀️ Artık çok bunaldım

Gizem0709 yalancı sancılar çok fena en azından hiç biri yok sizde bu da güzel bişey bence benim sancılarım çok fena ama başka bişeybyok 😔

Dkblz valla bekleyişteyim gelsin diye dört gözle bekliyorum 🤲

38+1 yalancı sancılar ve kasılmalar var ama 0 açılma bakalım ne zmn gelicek artık yorgun hissediyorum çatı ağrısından hateket edemiyorum

39+2 sabahtan beri aşırı bel ağrım var ama sancım yok doktorda doğum başlamazsa haftaya çarşamba yatışını yaparız dedi sezeryan mı yapacak acaba

Son 3 gün yazıyor bende de 🥹 çok korkulu ve duygusal 🥹 ikinci doğum ama ilki travmali olduğu için bu sefer cesaret falan kalmadı 39+4 gunluguz şu an

Dkblz Y3ni başlamadı 36. haftada başladı. Şuan ara ara geliyor şiddeti biraz daha fazla. Yarın 41 olcaz gelmeyi düşünmüyor.😬

Aystsn çatı ağrısı bende yaşıyorum yürüyüş iyi geliyordu rahatlatıyordu şimdi sancılar başladığı için yürüyüşe de çıkamıyorum. Açılma olsun diye ekstra bişey yapıyor musun canım

Ezollitaa çatı muayenesi oldunuz mu yani farklı bir durum olmadıkça Sezeryan kabul etmeyebilirsiniz