Dilekky Benim de yarın kontrolüm var alttan muayene edicem, cumartesi pazar da gelmezse pazartesi yatış yapıp suni sancı vericem dedi doktorum. Küçük beyin keyfi gelmedi bi türlü😁
Yenilmez-eliff 39+1 son 6 gün bakalım ne zaman gelecek ara ara ufak sancılar var erkek daha geç geliyor diyorlar 41 i bulur mu acaba
Dkblz Yenilmez-eliff günümüz aynı senle ve benimde oğlum olacak nasipse artık uzatmasınlar 41 bulmasın istiyorum ben sancılarım şiddetli oluyo nefes dahi alamıyorum 😔
Tatli1dunya Dkblz Almayı hiç düşünmüyorum doğar illaki bekliyoruz bakalım hareketleri normal. 41 e kadar yolu var 42 de de doğum yapan çok ama ben zor dayanırım 😄
Dkblz Ali-Kaanin-Annesi amin canım inşallah 🥰🥰🌸🌸 rahim kısa olunca nasıl bi sıkıntı oluyor ki doktorunuz bi açıklama yapmadı mı ? Umarım kendi sancımızla sağlıcakla alırız kucağımıza
Ali-Kaanin-Annesi Dkblz doktor değil ama doktor üyeleri var benim gittiğim devlet hastanesinde bende bu durumdan hiç hoşnut değilim ama yapacak bir şey yok 🤷🏻♀️🤧 Kendi kafalarına iş yapıyorlar açıkçası. 😒 Araştırdım biraz çok kafaya taktım bu durumu yazılanlara göre erken doğum oluyormuş eğer bebek kanala girerse. Ama bebeğin duruşuna göre de değişip acil sezeryan oluyormuş üstelik rahim kısalığı olduğunda vajina normal doğumda çok yırtılma olasılığı biraz fazlaymış 🥺
Dkblz mervebeklevic yok o sancı kabul edilmiyor galiba 😃😃 çok nazlı çıktı bunlar yerlerini de çok seviyorlar belli 🥰🥰🌸
Dilekky Dkblz canım pazartesi 40+ olacağız. Bizim oğlan biraz tombiş doktor o yüzden kendi haline bırakmak istemiyor.😁
Aystsn Dkblz hem açılmayı kolaylaştrmak için hem yürüyüşe pek çıkamıyorum egzersizle destekliyorum. Melike_yoga sayfası doğuma hazırlık egzersizleri diye geçiyor
Yenilmez-eliff Zynpmeva hayır yok malesef bekliyoruz erken doğum riskim vardı maşallah sona kadar geldi şimdi gelmem diyor 😅🙈💙
Merss Dkblz bende 39 haftaym doktora göre 40 . 1.5 cm acilmam var yarına gel suni sancı verelim dedi bekleme taraftarı değilmiş bende çok kararsız kaldım napmak konusunda. Pisliğini yutabilirmis
Dkblz Merss normalde 42. Kadar bekliyorlar ama riskli bi durum varsa da tedbirli olmak lazım tabiki canım
Dkblz mervebeklevic Ali-Kaanin-Annesi Yenilmez-eliff Dr4 ftmdyn22 Dr4 Kızlar yalancı sancılar için parol içsek nasıl olur var mı içen ben artık dayanamıyorum bu sancılara 😔
Dkblz Aystsn bende bir bakayım canım dediğin sayfaya soğuk memlekette yaşıyorum yürüyüşe gidemiyorum evde biraz hareket edeyim hiç değilse 😒
Dkblz Sibeldamla dk tuttun mu canım kaç dk sürüyo ve şiddetli mi benim baya şiddetli geliyor ama hiç düzenli değil. Açılma sancı olmadan hastaneye gitmek de sıkıntı
Sibeldamla Nasıl olacak böyle ya gelmiyor gelmek istemiyor suni sancıda çok yıpratıcı. Hele açılma yoksa