Tweety3437 inşallah kuzum ya evet hiç adet belirtim de yok inşallah geç döllenmedir amiinn:))
Aşılama 13. gün
Emine118 aa tamam o zaman canım yarın kan vereceğim zaten yarın 15. günüm hadi inşallah:)
Tweety3437 tamam canım🤲🏻💜
nurellmas7 hakkınızda hayırlısı olsun . inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım
nurellmas7 idrarda hemen belli olmuyor pek güvenli değil benim beta değerim iki güne bir artarken idrar hep negatif çıktı , aradan baya bir zaman geçti de silik çizgi gördüm ancak .
Nhlhmz11 haklısınız bende bu şekilde olan çok duydum beta pozitif idrar negatif olan inşallah öyledir canım geç düşüyordur inşallah benimde idrara
nurellmas7 inşallah gönlünüzce olur 🙏
nurellmas7 verdin mi canım kan merak ettim ? 😊😍🤩
Tweety3437 bugün gün geçmek bilmedi doktorumu aradım bugün geliyorum diye hastanede değilim dedi yarın sabah hemen gel dedi canım 10 da vereceğim inşallah ilk sana yazacağım kuzum hayırlısı bakalım💜🥰
Tweety3437 aslında bi bakıma iyi oldu yarın aşılamanın 16. günü oluyor😊
Emine118 ilk aşılama da mı hamile kaldınız
nurellmas7
Evet bak hasta da olmadın hala bende yarın gidip yapmak istiyorum tahlil cuma günü eşimin doğum günü eğer pozitif çıkarsa ona süpriz yapıcam bakalım İnşallah Rabbım hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah 🤲
Tweety3437 ah gerçekten mi canım çok güzel bir sürpriz olurken güzel hediye. Sende mi kan vermemiştin, sen de yarın kan tahlili ver o zaman birbirimize haber verelim inşallah ya😇🤲🏻
nurellmas7 inşallah canım haber veririz ben 2 den sonra gidicem bakalım heyecanlanıyorum 🤗
Tweety3437 bende de var heyecan ya inşallah canım sen 14. günde silik çizgi görmüştün değil mi
nurellmas7 yok ben daha yapmadım test hiç yapmadım
Hsynflz-1303 evet canım ilk aşılamada hamile kaldım
Tweety3437 hmm tamam o zaman canım hayırlı haberler inşallah🤲🏻😍
Tweety3437 negatif canım hamile değilim doktor 3 gün sonra yine adet olmazsan kan ver dedi progestanı bıraktırmıyor acaba o mu gecikmesi yaptırıyor
nurellmas7 bilmiyorum kuzum vardır bir hayır bak tekrar istemiş kan tahlili protestonu neden bıraktırma acaba bende kullanıyorum günde 3 tane zorlanıyorum yaa