nurellmas7
Gözükmüyor yani resim yok canım umutlu ol Rabbım büyük bak daha hastada olmadın
Geç döllenmede olabilir canım 🤗🤲🌹

nurellmas7 ben aşılama ile hamile kaldım hatta şuan 11. Haftadayim benim doktorum 14. Gün kan tahlili vermemi söylemişti idrar testini önermemişti erken olduğu için cıkmayabiliyormuş kaset testlerde

nurellmas7 hakkınızda hayırlısı olsun . inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız canım

nurellmas7 idrarda hemen belli olmuyor pek güvenli değil benim beta değerim iki güne bir artarken idrar hep negatif çıktı , aradan baya bir zaman geçti de silik çizgi gördüm ancak .

Nhlhmz11 haklısınız bende bu şekilde olan çok duydum beta pozitif idrar negatif olan inşallah öyledir canım geç düşüyordur inşallah benimde idrara

Tweety3437 bugün gün geçmek bilmedi doktorumu aradım bugün geliyorum diye hastanede değilim dedi yarın sabah hemen gel dedi canım 10 da vereceğim inşallah ilk sana yazacağım kuzum hayırlısı bakalım💜🥰

nurellmas7
            Evet bak hasta da olmadın hala bende yarın gidip yapmak istiyorum tahlil cuma günü eşimin doğum günü eğer pozitif çıkarsa ona süpriz yapıcam bakalım İnşallah Rabbım hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip eder inşallah 🤲

Tweety3437 ah gerçekten mi canım çok güzel bir sürpriz olurken güzel hediye. Sende mi kan vermemiştin, sen de yarın kan tahlili ver o zaman birbirimize haber verelim inşallah ya😇🤲🏻