Merhabalar bugün aşılamanın 13. günü yarın kan tahlili randevum var ayrıca bat yarın kızlar inşallah olmam. Bugün idrar testi yaptım ama negatif çıktı. Bu şekilde olup kanda pozitifi gören var mı?

nurellmas7 hatırladığım kadarıyla seninle aynı gün aşılama olmuştuk heralde doktor mu dedi tahlili test diye ?
    İnşallah olmazsın canim yaaaa

nurellmas7 benim doktor son ilişkiden 2 hafta sonra test yap dedi kanda çıkar mı hemen belli olur mu ?
      🤔
      İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olur insallah

nurellmas7 erken değil mi daha 🤔 bazılarında hemen çıkmıyor moralini bozma negatif çıktı diye belkide kanda belli olucak

Tweety3437 evet canım aynı gün aşılama olmuştuk bende hatırlıyorum doktor adetin 1 gün gecikirse gel dedi bana ve aşılamadan sonra bir tek ertesi gün ilişki önerdi

Tweety3437 genelde aşılamanın 15. Günde belli olur kanda diyorlar ben acele ettim aldım cevabımı işte canım ya😔

Tweety3437 inşallah öyledir adet ağrılarım oluyor geçiyor devamlı tuvalete gidip bakıyorum gelmiş mi diye o beni korkutuyor ay inşallah erken yapmışımdır bakalım canım senin nasıl gidiyor belirtilerin var mı?

nurellmas7 benim şuanda belirtim felan yok bekliyorum bakalım ama üzülme daha erken ablamda bile kanda çıkmadı küçük olduğu için 1 hafta sonra kanda çıktı ablamda üzümle Allah büyüktür
              Umutlu ol mutlu ol 🤗🌹

nurellmas7
                Gözükmüyor yani resim yok canım umutlu ol Rabbım büyük bak daha hastada olmadın
                Geç döllenmede olabilir canım 🤗🤲🌹

nurellmas7 ben aşılama ile hamile kaldım hatta şuan 11. Haftadayim benim doktorum 14. Gün kan tahlili vermemi söylemişti idrar testini önermemişti erken olduğu için cıkmayabiliyormuş kaset testlerde