Melissadamla Aybüke koyduk küçük kizimin adını büyük kızım da Eylül 🌸 ben daha klasik seviyorum isim Zeynep Sare Zeliha Berra bunlar da aklımda olanlardi
Kız isim öneriniz var mı lütfen???
hunilimom niye saydıklarınızı koymadınız
Aysennii sağlıkla büyüsün benim adım da melisa , elisa çok komik geldi melisa elisa olarak alin de herkeste var zaten beğenemedim. İkiside gitti listeden 😔😔😔
hunilimom aybüke ve eylül de çok güzel buarada sağlıkla büyüsünler
Babamın vefatından 10 gün önce arkadaşımın babası vefat etti. Kaside söylemişti eşime dinlettim son doğum haftamda Büşra lena dedi ddm bebeğin adı m olsun yok kasidenin ismi busra lena dedi açtım dinledim tuylerim diken diken oldu anlamıda cok cok güzel müjdeler olsun bize ❤️ gerekten müjde oldu kızım bize biz o şekil karar verdik bi anda bu isme hem anlamı güzel hem birlikte nadir kullanılmış hiç duymadım 🥰
Almila İkra veya eslem İkra beğendik biz eşimle ama daha net karar vermedik
Melissadamla
Gülce,Ayza🌸
21 haftalığız minel dua koycaz Allah izin verirse 🙏
- Düzenlendi
Melissadamla
Elif ravza
Ahsen Hanne
Ayşe Meryem
Hüma Meryem
İkra
Ebrar
Betül şifa
Şifa hafsa
Amine şifa
Melissadamla benim kızımın adı Açelya 🌺 olacak Allah nasip ederse 😊
Melissadamla Bnde onu merak ettim 😄
Melissadamla her yer garip garip isim doldu Lina Luna bilmem ne bu çocukların ergenlikleri olgunlukları yaşlılıkları var düşünmek lazım. Bence her yaşa gidebilecek ne çok eski ne çok güncel bir isim koymalısınız. Ben kız bebek bekliyorum Allah nasip ederse tek isim Asya koyacağım hem eski hem modern. Ayla, Aylin , açelya , Umay, Zehra, inci, miray, yeşim, Azra gibi isimler de önerebilirim.
Melissadamla güneş mira ☀️
Melissadamla büyük kızımın ismi hazırdı zaten onda hiç düşünmedik küçük kızımın ismi de hazırdı sonra dinimizce anlamı güzel değildi bı kaç hocaya sordum koyulmasa daha iyi olur dediler bir çok anlamı vardı ama bir taneis de tanrıça demekti(Umay istiyordum) ömür boyu aklımda soru işareti kalıcakti acaba kötü mü iyi mi yaptım diye sonra eşimle aybukeye karar verdik ama aklımızda hala bu tarz isimler gidip geliyordu eşim zeynep felan olsun dedi sonra baktık anlasamiyoruz en sonunda sen ne isterse.n o olsun dedi bende ikimizde aybukeye daha yakındık onu koyduk büyük kızımın iki adı var diğeri de Rabia Eylül yani küçükte de iki isim olucakti meva sonra vazgcetik sade Aybüke oldu 😂 baya karışık
alangoya_ tam olarak benimde düşüncem bu çok haklısınız önerdiğiniz isimler çok güzel teşekkür ederim. Asya benimde yiğenimin adı cok sebiyorum
MinelHaapy minel isimi tek başına çok güzel. Dua isimini pek beğenemiyorum :)
Elif927 elif ikra betül meryem ayşe çok güzel tek başına diğerleri pek hoş gelmiyor iki isim zaten istemiyorum
Leylaberk ikra yakın arkadaşımın kızının isimi çok beğeniyorum… Eslem düşüniyoruz ama kararlı değilim henüz kulağa söylenirken bana hoş gelmiyor ama anlamı güzel hala araştırmadayım işte
Melissadamla eşimde İkra tek olsun istiyor ama öyle de benim içime sinmedi pek
Yüsra
Aden
Ahsen
Vera
Lidya
Hüma
Asel