• isimler
  • Kız isim öneriniz var mı lütfen???

Nur6563 alina alin lina lila mavi 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ her yer böyle gibi geliyor artık. Kız isimi çok zormuş cidden

Melissadamla Aybüke koyduk küçük kizimin adını büyük kızım da Eylül 🌸 ben daha klasik seviyorum isim Zeynep Sare Zeliha Berra bunlar da aklımda olanlardi

Aysennii sağlıkla büyüsün benim adım da melisa , elisa çok komik geldi melisa elisa olarak alin de herkeste var zaten beğenemedim. İkiside gitti listeden 😔😔😔

Babamın vefatından 10 gün önce arkadaşımın babası vefat etti. Kaside söylemişti eşime dinlettim son doğum haftamda Büşra lena dedi ddm bebeğin adı m olsun yok kasidenin ismi busra lena dedi açtım dinledim tuylerim diken diken oldu anlamıda cok cok güzel müjdeler olsun bize ❤️ gerekten müjde oldu kızım bize biz o şekil karar verdik bi anda bu isme hem anlamı güzel hem birlikte nadir kullanılmış hiç duymadım 🥰

Melissadamla her yer garip garip isim doldu Lina Luna bilmem ne bu çocukların ergenlikleri olgunlukları yaşlılıkları var düşünmek lazım. Bence her yaşa gidebilecek ne çok eski ne çok güncel bir isim koymalısınız. Ben kız bebek bekliyorum Allah nasip ederse tek isim Asya koyacağım hem eski hem modern. Ayla, Aylin , açelya , Umay, Zehra, inci, miray, yeşim, Azra gibi isimler de önerebilirim.