• isimler
  • Kız isim öneriniz var mı lütfen???

Melissadamla büyük kızımın ismi hazırdı zaten onda hiç düşünmedik küçük kızımın ismi de hazırdı sonra dinimizce anlamı güzel değildi bı kaç hocaya sordum koyulmasa daha iyi olur dediler bir çok anlamı vardı ama bir taneis de tanrıça demekti(Umay istiyordum) ömür boyu aklımda soru işareti kalıcakti acaba kötü mü iyi mi yaptım diye sonra eşimle aybukeye karar verdik ama aklımızda hala bu tarz isimler gidip geliyordu eşim zeynep felan olsun dedi sonra baktık anlasamiyoruz en sonunda sen ne isterse.n o olsun dedi bende ikimizde aybukeye daha yakındık onu koyduk büyük kızımın iki adı var diğeri de Rabia Eylül yani küçükte de iki isim olucakti meva sonra vazgcetik sade Aybüke oldu 😂 baya karışık

alangoya_ tam olarak benimde düşüncem bu çok haklısınız önerdiğiniz isimler çok güzel teşekkür ederim. Asya benimde yiğenimin adı cok sebiyorum

Elif927 elif ikra betül meryem ayşe çok güzel tek başına diğerleri pek hoş gelmiyor iki isim zaten istemiyorum

Leylaberk ikra yakın arkadaşımın kızının isimi çok beğeniyorum… Eslem düşüniyoruz ama kararlı değilim henüz kulağa söylenirken bana hoş gelmiyor ama anlamı güzel hala araştırmadayım işte

Melissadamla anlamı oku demek sadece ben daha anlamlı bir şey olsun isterim açıkcası o yüzden İkra ikinci isim olarak düşünüyorum

Bemim kızımın adı NERİS Göz bebeğim gözümün nuru demek..

Melissadamla Maysa Türkçe bir isim, Türkmence yazın açan çiçek demek. Birde Hüma ismini beğeniyorum başına konduğu kişiye mutluluk getirdiğine inanılan devlet kuşu talih kuşu demek, Farsça