Bilge-96 iğneyle girip bebeğin içinde ki sıvıdan örnek alıyorlar ya çok şaşırtıcı bir durum o su ordan sızıntı yapıyor mu acaba rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin hayırlı sağlıklı evlat versin 🤲🥰

white_flower hayır ben hiçbir problem yaşamadım çok şükür 1-1,5 ay da oldu yaptıralı.tecrübeli İyi ve bilen bir yerde yaptırırsanız sorun yaşamazsınız.. sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻

Busra262 bende gecen ay girdim o konseye inan canım bebeğini aldırmak istemiyorsan inanma onlara ve psikolojinin hazırla git karsilarinda bir anne değil denek var gibi davranıyorlar ben sinirlenerek çıkmıştım ordan

Babyof teşekkür ederimm amniyosentez de kararsız kaldım yaptırmadık şuan iki hafta sonra kontrole gideceğiz umarım güzel bi şeyler duyarım inşallah sizde sağlıkla güzel bi doğum yapıp bebeğinize kavuşursunuz

Busra262 ben 32. Haftamda bebegimin sağ femur kemiği gelişmiş yavaşlaması dediler önce kırık dendi sonra kısa dendi eğri dendi kemiklerinden minerilazasyon var denildi çok fazla perinotoloji doktoruna gittim özel kliniklere falan çapaya konseye gittim benden ileri hafta olduğu için kordon kani istediler cam kemikten suphelendikleri için ama ben vermedim 350 bebekte 1 olum riski var ve sonuç 37. Haftamda çıkacaktı zaten aldirmayi dusunmuyorum hiç bir şekilde konseyde bildiğin dalga geçer gibi konuştular bir sürü insan var orda hepsi sorunlu gebelik içeri giriyorsun doktorlar öğrenciler seni sallayan yok ve beni oraya sadece bakin ben ne gördüm bebegin anne karnindada kemiği krililabiliyor diye diğerlerine göstermek için çağırmışlar diyorum ki hocam o zaman tamam bu hastaliksa nerde dogum yap.aliyim ne önerirsiniz hic fark etmez dedi bana yüzüme bile bakmadan dedim ki peki sezeryan yada normal ne önerirsiniz cam kemik ise eğer dogumda tüm kemikleri kırılabilir dedim her türlü kırılacak çocuk doğsun ölecek zaten der gibi bakıyorlar diyorlar ki bana çocuk 3 aylıkken falan bi getirirsin genetik test yapariz dedim 3 aya kadar yaşamaz deyip böyle mi söylüyorsunuz falan baya bir sorun yaşadım yani

Kubrabol0 çok geçmiş olsun size de .İnsan onların gözünün içine bakıyor iyi birşeyler duyabilmek için tahmin ediyorum yaşadıklarınızı .Şimdi nasılsınız bebeğiniz nasıl

Busra262 gerçekten öyle karsilarinda insan yok gibi davranıyorlar 37+6 haftaligiz suanda bezmıalemde perinatoloj kontrolünde devam ediyorum her şey doğunca belli olucak ama ben inanıyorum dua ediyorum bebegim için sağlıklı gelecek Allahin izniyle

Kubrabol0 Allah’ın izniyle öyle olacak inşallah yavrularımızı doğurunca kötü bir anı olarak hatırlayacağız bu günleri .Size de dua edeceğim .😇

2 yıl sonra

Doğum yaptınız mı bize de corus corpus çalışım agenizisi tanıyı koydular Doğumdan sonra nasıl oldu şuanda tepsileri engeli dedikleri gibi oldu mu. Sentez yaptırdınız mı sonucu nasıl çıkmıştı bilgi vermeniz bizi çok mutlu eder