Dilansncr 3 kere ağızdan hızlıca nefes verin, 1 defa ağızdan derin nefes verin. Bunu tekrarlayın. Şimdi gösteremiyorum malum😄 videoda baktım bulamadım.
    Rose21 bununla ilgili tabiki tam olarak bilgim yok ama bize şöyle demişlerdi. Normal doğuma müsaitse çatınız ama leğen kemikleriniz darsa, daha zor bir doğum olabilir. Yani bir başkasının leğen kemiği genişse daha kolay doğum olabiliyorken sizin daha zorlu geçebilir. Zaten bebeğin kafa kemikleri tamamen kapanmadığı için o ordan geçecek yani kafası o şekli alıp doğacak zaten sonra düzeliyormuş ama doktorunuzdan yine net bir açıklama alın bence mesela ne olabilir ki bunu söylesin size
    Huriss 3 kere ağızdan hızlıca nefes verin, 1 defa ağızdan derin nefes verin. Bunu tekrarlayın. Şimdi gösteremiyorum malum😄 videoda baktım bulamadım.
    Huriss benim erken doğum riskim olduğu için ilişki yasağımız var o yüzden doktorumla bu tür şeyler hiç konuşmadım gerek kalmadı yani. spermler doğumu hızlandırıyormuş ama erken dönemlerde korunmasız ilişki ne denli sağlıklı olur bilemedim enfeksiyonda yapabiliyor diyorlardı burda bazı doktorlar öyle demiş galiba. en iyisi siz yinede kendi doktorunuza güveniyorsanız onu dinleyin tabii ki
    Hcrksk bebeğin dönmesi ve aşağı inmesi için yapılacak birkaç hareket önermiştiniz. Kaçıncı haftadan itibaren yapabiliyoruz?
      Annem evet 38.haftada günde 9-10tane yenebilir içindeki hormon doğumu kolaylaştırıyor, ilk zamanlar az az tüketmek gerekir
        http://www.izmirdogaldogum.com/tr/sayfa/hakkimizda

http://www.dogumakademisi.com

Günaydın. İzmir’deki ve İstanbul’daki doğum akademilerin linki yukarıda. Uluslar arası sertifikalı ve en kapsamlı doğum eğitimi merkezleridir. Zaten bir çok ilde eğitim veren yerler mutlaka İDA - İstanbul Doğum Akademisi programından mezundur. Hatta gideceğiniz yerlerdeki eğitmenlere de bunu sorun derim. Ben 14 yıllık psikolojik danışmanım, kendine yeni bir kariyer hedefi olarak da, İstanbul Doğum Akademisi’nden, bu alanda eğitmen olmak için, doğum destekçisi&doulalık&doğum psikoloğu eğitimi alıyorum. Gerçekten bambaşka bir dünya. Aynı zamanda 18 haftalık hamileyim. 😀Hamileliğimle aynı döneme denk gelmiş olması benim için extra şans tabiki ama, eğitmenlik eğitimi dışında da, sadece hamile olarak da bu merkezlerden yararlanmak önemli. Hamilelik kursları da var, ilk bu postu açan arkadaşların gittiği eğitim gibi, bunlara gitme uygunluğunuz yoksa bile, sitelerinde çok yararlı bilgiler var, oradan da bilgi edinebilirsiniz bir çok konuda.
        Ben eğitmen eğitimine daha yeni başladım bu ikinci ay olacak, bir süre sonra ben de tabiki eğitimin şartı olarak, kurs açmakla yükümlüyüm. O zaman yine aynı yerde olduklarımızla, buradan iletişime geçeriz ve katkı sağlamak isterim. Ama tabi daha var o günlere..
        Herkesin bu siteleri incelemelerini öneririm.
        Bu postu açan arkadaşa da teşekkür ederim, böyle bir bilgilendirme yapmak benim aklıma gelmemişti bu platform için.
        Ben de artık arada buraya bazı bilgiler yazarım, öğrendikçe.
        Herkese sevgiler, kolaylıklar diliyorum.