Sevdaberber yukarıda yazıyor canım
Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
http://www.izmirdogaldogum.com/tr/sayfa/hakkimizda
http://www.dogumakademisi.com
Günaydın. İzmir’deki ve İstanbul’daki doğum akademilerin linki yukarıda. Uluslar arası sertifikalı ve en kapsamlı doğum eğitimi merkezleridir. Zaten bir çok ilde eğitim veren yerler mutlaka İDA - İstanbul Doğum Akademisi programından mezundur. Hatta gideceğiniz yerlerdeki eğitmenlere de bunu sorun derim. Ben 14 yıllık psikolojik danışmanım, kendine yeni bir kariyer hedefi olarak da, İstanbul Doğum Akademisi’nden, bu alanda eğitmen olmak için, doğum destekçisi&doulalık&doğum psikoloğu eğitimi alıyorum. Gerçekten bambaşka bir dünya. Aynı zamanda 18 haftalık hamileyim. 😀Hamileliğimle aynı döneme denk gelmiş olması benim için extra şans tabiki ama, eğitmenlik eğitimi dışında da, sadece hamile olarak da bu merkezlerden yararlanmak önemli. Hamilelik kursları da var, ilk bu postu açan arkadaşların gittiği eğitim gibi, bunlara gitme uygunluğunuz yoksa bile, sitelerinde çok yararlı bilgiler var, oradan da bilgi edinebilirsiniz bir çok konuda.
Ben eğitmen eğitimine daha yeni başladım bu ikinci ay olacak, bir süre sonra ben de tabiki eğitimin şartı olarak, kurs açmakla yükümlüyüm. O zaman yine aynı yerde olduklarımızla, buradan iletişime geçeriz ve katkı sağlamak isterim. Ama tabi daha var o günlere..
Herkesin bu siteleri incelemelerini öneririm.
Bu postu açan arkadaşa da teşekkür ederim, böyle bir bilgilendirme yapmak benim aklıma gelmemişti bu platform için.
Ben de artık arada buraya bazı bilgiler yazarım, öğrendikçe.
Herkese sevgiler, kolaylıklar diliyorum.
http://www.dogumakademisi.com
Günaydın. İzmir’deki ve İstanbul’daki doğum akademilerin linki yukarıda. Uluslar arası sertifikalı ve en kapsamlı doğum eğitimi merkezleridir. Zaten bir çok ilde eğitim veren yerler mutlaka İDA - İstanbul Doğum Akademisi programından mezundur. Hatta gideceğiniz yerlerdeki eğitmenlere de bunu sorun derim. Ben 14 yıllık psikolojik danışmanım, kendine yeni bir kariyer hedefi olarak da, İstanbul Doğum Akademisi’nden, bu alanda eğitmen olmak için, doğum destekçisi&doulalık&doğum psikoloğu eğitimi alıyorum. Gerçekten bambaşka bir dünya. Aynı zamanda 18 haftalık hamileyim. 😀Hamileliğimle aynı döneme denk gelmiş olması benim için extra şans tabiki ama, eğitmenlik eğitimi dışında da, sadece hamile olarak da bu merkezlerden yararlanmak önemli. Hamilelik kursları da var, ilk bu postu açan arkadaşların gittiği eğitim gibi, bunlara gitme uygunluğunuz yoksa bile, sitelerinde çok yararlı bilgiler var, oradan da bilgi edinebilirsiniz bir çok konuda.
Ben eğitmen eğitimine daha yeni başladım bu ikinci ay olacak, bir süre sonra ben de tabiki eğitimin şartı olarak, kurs açmakla yükümlüyüm. O zaman yine aynı yerde olduklarımızla, buradan iletişime geçeriz ve katkı sağlamak isterim. Ama tabi daha var o günlere..
Herkesin bu siteleri incelemelerini öneririm.
Bu postu açan arkadaşa da teşekkür ederim, böyle bir bilgilendirme yapmak benim aklıma gelmemişti bu platform için.
Ben de artık arada buraya bazı bilgiler yazarım, öğrendikçe.
Herkese sevgiler, kolaylıklar diliyorum.
Seyma18 su geldikten sonra 48 saatiniz var diyor doktorlar
Fatmasnny anladim canim hayirli dogumlar insallah😊
Hcrksk ahududuyu ne zaman içmek gerekiyo sanci başladığında mi?
Gamzeaykut yok canım 37. Haftadan itibaren günde 1 fincan dedi
mucizemizibekliyoruzz bunu bende anlamadım kız nefesi ne ara alicaz nasıl bişey bu😀
nisanisa derin nefes alıp böyle vereceksiniz işte 😄
Bu Doğum eğitimi ne zaman oluyor nerede oluyor kim veriyor daha 7haftalığız biz ama yine de hiç bilgi sahibi değilim bu konularda hep kulaktan dolma
Tugceisil izmirde mi oturuyorsunuz?
mucizemizibekliyoruzz hayır Ankara’da ilk gebelik
mucizemizibekliyoruzz İzmir’de 2 yere sordum biri 500₺ dedi eve gelip eğitimi verebilirim diyor doula kendisi. Birde bugün biryeri aradım oda 450₺ dedi. Fiyatlar uçuyor ☺️
Essraa2 onu bende duydum nişanda yada kasılmada bekleme yapılabilir ama su gelince mutlaka gitmek gerekiyormuş.
Fatmasnny biz ücretsiz aldık iyi ki gitmişiz valla 🤭
Tugceisil yani internete ankara gebelik eğitimi yazarsanız illaki çıkar. Benim gittiğim klinik ücretsiz olarak veriyordu şansıma ☺️
mucizemizibekliyoruzz vallahi iyi yapmışsınız yarın sağlık ocağında gebelik eğitimi varmış aradılar ona gideceğim bakalım o nasıl olacak