Aysenurtimurcin egepol e gidiyorum izmir
Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
Birde kızlar 26.haftamdayım doktor en fazla haftada 2 kez birlikte olun ve korunmasız dedi. Normal Doğum istiyorsan die de belirtti 🙄 kararsz kaldım
Dilansncr 3 kere ağızdan hızlıca nefes verin, 1 defa ağızdan derin nefes verin. Bunu tekrarlayın. Şimdi gösteremiyorum malum😄 videoda baktım bulamadım.
Rose21 bununla ilgili tabiki tam olarak bilgim yok ama bize şöyle demişlerdi. Normal doğuma müsaitse çatınız ama leğen kemikleriniz darsa, daha zor bir doğum olabilir. Yani bir başkasının leğen kemiği genişse daha kolay doğum olabiliyorken sizin daha zorlu geçebilir. Zaten bebeğin kafa kemikleri tamamen kapanmadığı için o ordan geçecek yani kafası o şekli alıp doğacak zaten sonra düzeliyormuş ama doktorunuzdan yine net bir açıklama alın bence mesela ne olabilir ki bunu söylesin size
Huriss 3 kere ağızdan hızlıca nefes verin, 1 defa ağızdan derin nefes verin. Bunu tekrarlayın. Şimdi gösteremiyorum malum😄 videoda baktım bulamadım.
Huriss benim erken doğum riskim olduğu için ilişki yasağımız var o yüzden doktorumla bu tür şeyler hiç konuşmadım gerek kalmadı yani. spermler doğumu hızlandırıyormuş ama erken dönemlerde korunmasız ilişki ne denli sağlıklı olur bilemedim enfeksiyonda yapabiliyor diyorlardı burda bazı doktorlar öyle demiş galiba. en iyisi siz yinede kendi doktorunuza güveniyorsanız onu dinleyin tabii ki
Hcrksk aktarın ismini öğrenirseniz paylaşabilirmisiniz 🙏🏻☺️
Busekaratas yorumları okursanız birisi adını yazmıştı aktarın
Busekaratas Oğuz aktar baharat kestane Pazarının orada mucizemizibekliyoruzz
Busekaratas Oğuz aktar Kemeraltında
Fatmasnny teşekkür ederimmm 🙏🏻☺️
Hcrksk kemeraltı aktar isimlerini verirmisiniz bende alayım
Sevdaberber yukarıda yazıyor canım