Doğum eğitiminden öğrendiklerim🙏🏻☺️
mucizemizibekliyoruzz ben Suda doğum yapıcamm üzerindeki verniks gider o zaman zararlı mı suda doğum konusunda bişey söyledilermi
Elifim gitmez canım neden gitsin 1 saniye içinde sudan çıkaracaksınız zaten. Ama onunla ilgili bir şey söylemedi
👍🏻
mucizemizibekliyoruzz çookk teşşekkürlerr 😍😍
Purple ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri korunmasız giriyorum bir sıkıntı yaşamadım ama yinede doktorunuza sormadan hareket etmeyin 👍🏻
Hcrksk çayı kaçıncı aydan itibaren içmek gerekirmiş. Yani şuan 20 haftalığım. Şimdi içsem açılmamı yapar 🤷♀️🙄 son haftalarda mı yada
mucizemizibekliyoruzz teşekkürler çok yararlı oldu bu 😊
Ama şu maddedeki oturma pozisyonunu tam anlayamadım ben yerdemi oturcaz
"Bebeği doğum pozisyonunu almamış anne adayları dizleri ile kalçaları aynı hizada oturmalıdır. Hatta hafif öne doğru eğilebilirler. Yani öne doğru eğildiğiniz pozisyonlar bebeği doğum pozisyonuna sokar ve daha da aşağı iner bebek."
Ama şu maddedeki oturma pozisyonunu tam anlayamadım ben yerdemi oturcaz
"Bebeği doğum pozisyonunu almamış anne adayları dizleri ile kalçaları aynı hizada oturmalıdır. Hatta hafif öne doğru eğilebilirler. Yani öne doğru eğildiğiniz pozisyonlar bebeği doğum pozisyonuna sokar ve daha da aşağı iner bebek."
mucizemizibekliyoruzz kacinci haftadasin canim ve bunlari kacinci haftafan sonra yapabiliriz peki
Aayseakdag şuan asla içme tabi.37 sen itibaren içileniliyor.daha gebeliğinin ortasına anca gelmişsin kendini riske atma bence