Suan meraktan uygulamayı girip bakıyorum. 8 aydır deniyoruz ama olmuyor insallah bende bu duyguyu en kısa zamanda Tadıcam 🙏
Hamilelik
Neslihan1617 bir doktora gözükün
Neslihan1617 inşallah canım Allahım her isteyene hayırlısıyla nasip etsin 🙏❤️
Neslihan1617 insaallah en kisa zamanda gonlunuzden gecene kavusursunuz. Ancak kafanizi biraz rahatlatin, saglikli beslenin tum tahlillerinizi yaptirin. Dis kontrollerinizi de. Bir bas agrisi hapi bile hamile kalmayi engelliyor boyle durumlarda. Ve bu gibi hamilelik vs zart zurt her seyi bosverin. regliniz bitince gunasiri deneyin. Stres engelliyor herseyi ve gorev gobi iliskiye girmek ruhsal olarak zorluyor. Akisina birakin..sevgiler
Bende dort aydir bekliyorum ama hep gnmde regl oluyorum 3senelk evliyim geri cekilmyle korundk hep ama arkadim bi snlk evli hap kullniodu dun hamile haberni vrdi benden beklerkn o kaldi sevindmtbi ama icimde burkuldu biyandan sanki herkes kalmistaa bi ben kalamiorm gbi glio hormnlrmda guzel bu ayda regl olnca artk ovulasyn testi al dedilr burdklr bide onu deneycm oda tutmzsa esimi gtrcm artk napalim zamaniz vr deekki ilk sme kaynnda kaldik die ypmdik evimze gctik ikinci snesnde o zmmda calstm esime ddm destek olrm fln ucuncu sndede evde gecti ama yne duusnmdk smdi aklmz basmza geldi annemin issryla olmmz bak tembellesrsnz fln iyki birkmiosiz korunmyk diorm smdi hemen kalinmioms oyle herkes farklymis yasim 24 sennkmmi bilmiom ama 30un altndklr bi sne bekleycekmisiz bi sne olmzsa o zmntam gerekenlri doktlr yapioms kuzum
Neslihan1617 bende uğraşıyorum tatlım bu ay ovülüasyon testi ile denicem allah inşallah isteyen herkese nasip eder artık bende buraya hamileyim yazmak istiyoruum 😇😇
Neslihan1617 teyzem eşinde de kendisinde de hiçbir problem olmamasına rağmen 12 sene sonra hamile kaldı. keşke bir sorun olsa tedavi olurdum derdi hep. Nerde iyi bir doktor duysa koşa koşa giderdi. Herkesin bir nasibi vardır canım çok stres yapma. Allah hayırlısıyla isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah🤲🏻
Deletedmom429 ben 7 aylık evliydim ilk gittiğim de sen ve eşin çocuk istiyosa da denediyseniz normal yollardan gerekenleri yapıp tedaviye başlıyolar
Neslihan1617 ben bir seneden beri bekliyorum.Bi doktora gidip tahlillerinizi yapıp görüştünüz mü ? inşAllah ikimizde buraya hamilelik haberlerimizi yazarız 🙌🏻🙌🏻
Siriiiin baklm 4.ay btti hormnlr gzl die geri gndriolr 1sne dolmdn gelme die smdi ovulasyn testi aldm yapmya baslyxgm bide onu deneyym onuda tuttrmzsam esimi gtrcegm doktrains hepimizn olrda burya hamisiz die yazariz.😊
Deletedmom429 inşAllah bakalım 🙌🏻 Bende 7. Ayda eşimi götürdüm varikosel bardı ameliyat oldu ama hala bekliyoruz bakalım 🙌🏻🙌🏻
Siriiiin yaa bende hep aklma taklioesimin arkdsida olmus ondn ameliyt kiz halen kalamdi dort snlk evli onlrda belki bestir aklmi kurclio o yuzrn bu ovulasgnda tutmzsa onu gtcrcem ondada bsy ckmzsa artk bi snenn dolmasni beklerm bnde ins aklmza gelmdgi tahmin etmdgmz bi zmnda hamiş kaliriz😊🌸
Deletedmom429 yaa inşAllah..Müminin mümine duası kabul olur 🤩🤩🤩
Neslihan1617 rabbim tez vakitte nasip etsin 🙏🏻
Neslihan1617 canim canini skmamaya calis inan stres yapmayinca oluyor stres cok etkiliyor doktora bir gorun bir sorun yoksa stres etkiliyodur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllah
Deletedmom429 Canım keşke doktorda korundugunu sçylemeseydin.üç yıllık evliyim ama olmuyor deseydin.ona göre tedaviye erken başlatırdı,bir sene dolmasını bekle demezdi belki.ne bilim belki yamlış olabilir ama öyle düşündüm.Benimde bi arkadaşım benden bi sene önce evlendi.aynı sizin yöntemle 2 ay korundu.Korunmayı bıraktı bir yıldır tedavi oluyo olması için. Bende evlenmeden önce ilaç kullandım.evlendik iki ay ilaçla korundum.ilacı bıraktıgım ay hamile kaldım.sonradan olmaz faln dediler korkup ilacı bırakmıştım.o arkadaşımında zoruna gitmiştir kesin:( ama bunun ilaçla yada korunmakla alakası yok bence.çoğu kadın korunurken hamile kalıyo o açıdan kendine suç bulma.kısmeti ne zamansa o zaman olur.Dualarım sizinle..:/
Yeniievli oy kuzum insallah bnde ilk hapla oldu evlnmdn once akrbm dedy yasmin kulln uc ay onu kullandm bide o zmn kaynndydk kesinlkle klarsm o evdm cikm die ama hapi kullanirkende icime bosalmiodu snra ddi esim brk sunu midem bulaniodu cmki ztn icine ypmiom grk yk annmde beni korkttu ilrde olmz kullnma die snraso hep geri cekilmyle oldu iki sndr evimzdeyiz iste kske ilk gectgmn zmn dedik baslasydik yeni dank etti kafsmzsa oda yne annem sysnde artk yapin ypn ev algmz kredi odedgi icin esim duusnmmstk ama rizkiyla gelir ypn die soktulr beynmze dort aydr strese grdm hic aklmda dgldi boyle tvde hamile kalanlra bile agliorm yni bazen smdide ovulasyn testne umit bagldm oda tutmzsa esimi gtrcem artk baklm ins olur sagolasin kuzum guzel.dileklrm icin😊💕
Deletedmom429 Bizde 7 aylık evliyiz hiç korunmadık. İkimizde çocukları çok seviyoruz. Benimde benden sonra evlenip hamile kalan arkadaşlarım var tabiki onlar adına seviniyorum ama neden olmuyor diye düşünmüyor da değilim. Evde iki kişi yeni evlilik sevdiğin adamla güzel ama insan evde bir ses istiyor. Ev çok sessiz ikimizden bir can bir neşe şart. Olmuyorsa Allah’ımın bildiği birden vardır diyorum. Sizinde en kısa zamanda olur insallah. Mutlu haberlerinizi bekliyor olucam 🙏
Ozge1008 amin insallah 🙏
Seherr Bizde bu ay ovulasyona çok dikkat ettik. Bu ay daha fazla ümidim. İnsallah ☺️🙏