Siriiiin Bir sene olmadan tahlil yapmıyorlar diye biliyorum. İnsallah bu ay hayırlı habere ulaşırsam bu mutluluğu sizinle de paylaşicam 🙏
    Neslihan1617 ay sen dahayeni evliymissn kuzum demekki bu isler kisiden kisiye degisiyormus yaa kimi ilk geceden kalir kimi yillarca korunur bi birakir hamile kalir herkesin hikayesi farkli tbi bak snde hic korunmamissn hale yk ben 3sndr evlym dort aydir denioz daha yeniyiz bi sene icinde olr diolr olmzsada tam detayli gdrz doktra bn hormonlrmfa baktrdm gzl cikti adetmde duznldr esimide gtrmyi dusunuom bide egerki bi kac ay dha olmzsa icim rhaatlr en azindn smdi ovulayn testmi deneycm bide cok ovduler bakalm evde insan gercektn ses istiyor kuş getrdi gecen gn esim is yerndki arkdsi vermis satamamis iki tne onlrla oyalniom onlrn sesi bile bize degisiklk oldu cikarip sevioz bebek bi tnsi dha ama cok tatli alip bagrima basasam gelio cocuklrda cok seven birisyz bzde rabbim insallah yuzumuze guler sende benim dualarimdasin kuzum tez zamanda burda gzl haberlerimzi veririz ben inaniyorum Allahim bizede bu mucizeyi taddiracak ytrki umudumuz bitmesin😊🌸💕
    Neslihan1617 ya ben gittiğimde ben 7 aylık evliyim hiç korunmadım hala hamile kalamadımben hamile kalmak istiyorum dedim.Bütün hormon testlerim yapıldı.Altttan bakıldı ve tedaviye başladık.
    Kızlar tez vakitte olur inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar bolca dua etcem size🙏🏻 Şuan hamile olan kişilerde hayırlı şeklde yapsınlar doğumlarını alsınlar bebişlerini kucaklarına sıkıntısız içinde de ben🙏🏻