Siriiiin yaa bende hep aklma taklioesimin arkdsida olmus ondn ameliyt kiz halen kalamdi dort snlk evli onlrda belki bestir aklmi kurclio o yuzrn bu ovulasgnda tutmzsa onu gtcrcem ondada bsy ckmzsa artk bi snenn dolmasni beklerm bnde ins aklmza gelmdgi tahmin etmdgmz bi zmnda hamiş kaliriz😊🌸
    Neslihan1617 canim canini skmamaya calis inan stres yapmayinca oluyor stres cok etkiliyor doktora bir gorun bir sorun yoksa stres etkiliyodur.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insalllah
    Deletedmom429 Canım keşke doktorda korundugunu sçylemeseydin.üç yıllık evliyim ama olmuyor deseydin.ona göre tedaviye erken başlatırdı,bir sene dolmasını bekle demezdi belki.ne bilim belki yamlış olabilir ama öyle düşündüm.Benimde bi arkadaşım benden bi sene önce evlendi.aynı sizin yöntemle 2 ay korundu.Korunmayı bıraktı bir yıldır tedavi oluyo olması için. Bende evlenmeden önce ilaç kullandım.evlendik iki ay ilaçla korundum.ilacı bıraktıgım ay hamile kaldım.sonradan olmaz faln dediler korkup ilacı bırakmıştım.o arkadaşımında zoruna gitmiştir kesin:( ama bunun ilaçla yada korunmakla alakası yok bence.çoğu kadın korunurken hamile kalıyo o açıdan kendine suç bulma.kısmeti ne zamansa o zaman olur.Dualarım sizinle..:/
      Yeniievli oy kuzum insallah bnde ilk hapla oldu evlnmdn once akrbm dedy yasmin kulln uc ay onu kullandm bide o zmn kaynndydk kesinlkle klarsm o evdm cikm die ama hapi kullanirkende icime bosalmiodu snra ddi esim brk sunu midem bulaniodu cmki ztn icine ypmiom grk yk annmde beni korkttu ilrde olmz kullnma die snraso hep geri cekilmyle oldu iki sndr evimzdeyiz iste kske ilk gectgmn zmn dedik baslasydik yeni dank etti kafsmzsa oda yne annem sysnde artk yapin ypn ev algmz kredi odedgi icin esim duusnmmstk ama rizkiyla gelir ypn die soktulr beynmze dort aydr strese grdm hic aklmda dgldi boyle tvde hamile kalanlra bile agliorm yni bazen smdide ovulasyn testne umit bagldm oda tutmzsa esimi gtrcem artk baklm ins olur sagolasin kuzum guzel.dileklrm icin😊💕
      Deletedmom429 Bizde 7 aylık evliyiz hiç korunmadık. İkimizde çocukları çok seviyoruz. Benimde benden sonra evlenip hamile kalan arkadaşlarım var tabiki onlar adına seviniyorum ama neden olmuyor diye düşünmüyor da değilim. Evde iki kişi yeni evlilik sevdiğin adamla güzel ama insan evde bir ses istiyor. Ev çok sessiz ikimizden bir can bir neşe şart. Olmuyorsa Allah’ımın bildiği birden vardır diyorum. Sizinde en kısa zamanda olur insallah. Mutlu haberlerinizi bekliyor olucam 🙏
        Seherr Bizde bu ay ovulasyona çok dikkat ettik. Bu ay daha fazla ümidim. İnsallah ☺️🙏
        Siriiiin Bir sene olmadan tahlil yapmıyorlar diye biliyorum. İnsallah bu ay hayırlı habere ulaşırsam bu mutluluğu sizinle de paylaşicam 🙏
          Neslihan1617 ay sen dahayeni evliymissn kuzum demekki bu isler kisiden kisiye degisiyormus yaa kimi ilk geceden kalir kimi yillarca korunur bi birakir hamile kalir herkesin hikayesi farkli tbi bak snde hic korunmamissn hale yk ben 3sndr evlym dort aydir denioz daha yeniyiz bi sene icinde olr diolr olmzsada tam detayli gdrz doktra bn hormonlrmfa baktrdm gzl cikti adetmde duznldr esimide gtrmyi dusunuom bide egerki bi kac ay dha olmzsa icim rhaatlr en azindn smdi ovulayn testmi deneycm bide cok ovduler bakalm evde insan gercektn ses istiyor kuş getrdi gecen gn esim is yerndki arkdsi vermis satamamis iki tne onlrla oyalniom onlrn sesi bile bize degisiklk oldu cikarip sevioz bebek bi tnsi dha ama cok tatli alip bagrima basasam gelio cocuklrda cok seven birisyz bzde rabbim insallah yuzumuze guler sende benim dualarimdasin kuzum tez zamanda burda gzl haberlerimzi veririz ben inaniyorum Allahim bizede bu mucizeyi taddiracak ytrki umudumuz bitmesin😊🌸💕
          Neslihan1617 ya ben gittiğimde ben 7 aylık evliyim hiç korunmadım hala hamile kalamadımben hamile kalmak istiyorum dedim.Bütün hormon testlerim yapıldı.Altttan bakıldı ve tedaviye başladık.
          Kızlar tez vakitte olur inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar bolca dua etcem size🙏🏻 Şuan hamile olan kişilerde hayırlı şeklde yapsınlar doğumlarını alsınlar bebişlerini kucaklarına sıkıntısız içinde de ben🙏🏻