Dilarasil 11 aylık bebeğinizi düşündüğünüz kadar karnınızdakini de düşünmek zorundasınız oda sizin evladınız diğer dünyada yakanıza yapıştığında verecek cevap bulamazsınız emin olun onu da evladım diye düşünüp öyle karar verin şuan da 11 aylık bebeğinizi öldürmenizle onu aldırmanız arasında hiç bi fark yok
Kürtaj düşünüyorum
sari-uggli-mehmet-aga sen kimsin de kötü insan olduğumuza karar verecek yerde görüyorsun kendini hadsiz
Kadin sirf yıpratıcı olacak diye karnindakine kıymayı düşünüyor sen o kadına yalakalık yapıp bizleri kötü ilan edip bizlere saldırıyorsun
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil senin gibi dusunmeyende kötü olmuyor
Oturduğun yerden niyet okuyuculugu yapmaya kalkma
Senin gibi seviyesiz biri değilim sirf burda yazılan yazıdan karşındaki kişiyi tanımadan insanlığına kadar dil uzatacak kadar
Aysenur222 bide bizlere hakaret edip kötü insanlar olduğumuza hükmetmiş
Kadinin karnindaki bebegi sirf yıpratıcı olacak diye kiymasini problem etmeyip bizim gibi insanları bu duruma ses çıkarınca kötü ilan edip nasil insanlarmisiz
OzgeSrc ya sizlerin karnindaki bebegi sırf yıpratıcı olacak diye aldırmayı düşünmesi normal bizim yazdiklarimiz felaket tellallığı öyle mi prenses
Ayrica konuyu saptiirip tüpleri baglatmakla bu konuyu birbirine bağlayamazsiniz
Biri önlem almak baştan diğeri var olmuş bir canı hiçbir mecburiyeti yokken kıymak
Scarlatina88 Zorlasan bu kadar kötü insanı, cahili, zorbayı, korkutan yobaz zihniyeti bir araya toplayamazsın.. Nasıl türemişler, toplanmışlar bu foruma bu kadar çoğunluk olarak hala şaşkınım. Sizin gibi düşünen ben dahil toplamda 5 kişi var şu an. Onun dışında tüm yorum yazanlar '‘ilk çocuğun ya ölürse, ilk çocuğunu öldür o zaman, günah, rızık’' diye geziniyorlar.
kupp Sen dikkat et bu söylemlerine allah senin başına vermesin, allah mısın sen nesin ki '‘dikkat et diğer bebeğinden çıkar’' diye uyarır gibi yapıp korkutuyorsun.
- Düzenlendi
2023bebegim kardeşim senin bebeğin ilgisizlikten ölümden dönmüş. Gözümün önünde borcama düştü diyorsun. Sen yetebileceğin kadar çocuk dünyaya getirseydin daha ilgilenebilirdin, yetişememişsin çünkü! Hangi kadın yetişir 4 çocuğa tam tatmin olarak ! Döne döne 5 çocuk yapmışsın utanmamış birde düşürmeye çalışmışsın. Ha kürtaj ha gizli gizli karnındaki bebeği öldürmeye çalışmak. Çok farklı bir şey mi? Bence sizin yaptığınız daha kötü bir şey, türlü türlü şeyler deneyerek içimdeki bebeği öldürmeye çalıştım demeye utanmıyorsunuz, burda dilara hanımı ilk çocuğunun ölümüyle korkutan yobazların vardır eminim size bir diyeceği, eğer adamlarsa. Kürtaj cinayetmiş ya, sizin ki ne?
- çocuğunuza da beklersiniz siz bu gidişle. Üstüne aradaki çocuklarınızın başına ilgisizlikten, yeterince peşinden koşturamamaktan başka şeyler de gelir, o arada tekrar hamile kalıp, karnınızdaki bebekleri öldürmeye çalışırken allaha tövbe edip '‘bak başıma neler geldi’' dersiniz doğurursunuz, sonra tekrar hamile kal, tekrar öldürme çabası bu döngü böyle gider… Kolay gelsin.
Aysenur222 utanmadan akıllı kadınmış ki mi diyorsun? işinize gelince karnındaki bebeği öldürmeye çalışana laf yok ama kürtaj olmayı düşünene tonla laf. adamlığınız bu kadar sizin. kadın defalarca bebegimi gizli gizli düşürmeye, öldürmeye çalıştım diyor, birde plaket tak istersen. iki yüzlü seni.
Dilarasil
Şimdi o diğer bebeğinizi öldürebilir misiniz göz göre göre
Tabiikide hayır
Karnınızdaki bebek de öyle o da bir can
Bebek rızkıyla gelir hakkınızda böylesi hayırlıymış
Allahu Teala öyle nasip eylemiş
Boyun eğip razı olmanızı dilerim
Siz bilirsiniz ama nacizane fikrim 🌸
Dilarasil çok zor bir durum ama korunurken nasıl oluyor ben onu anlayamıyorum.
Dilarasil Eltimin çocuğu 3 aylıktı ikinciye hamile kaldığında aralarında sadece 1 yaş var ve öyle böyle de olsa bakıyor büyütüyor zor kolay değil ama o can size emanet edilmiş nasıl böyle bir şey düşünüyorsunuz?Sizin neredeyse 2 yaş olacak bide lütfen bunu basit bir şeymiş gibi düşünmeyin söylemek istemiyorum ama belki böyle bir şey olduktan sonra diğerine bir şey olacak nasıl vicdan azabıyla yaşayacaksınız?
Begonya28 bazıları korunmayı geri çekilme zannediyor da o yüzden soruyorum.
AycanFb ya siz hasta mısınız herkes kardeşi hasta olur ölür diye mi çocuk yapıyor ? Ne kadar anormal insanlar var ya çıldırmamak elde değil.Bu nasıl mantık ya .Tüm hasta çocukların sebebi daha önce annelerinin kürtaj olması mı ? Ne saçmalık bu böyle
kupp sizin o dikkat et söyleminizin altındaki fitnelik ta burdan belli oluyor, akıl bir tek sana verilmedi.
Ben de sana söylüyorum işte asıl dikkat eden sen ol canım benim ;) başka bir kadına böyle söylemlerde bulunurken bir bakmışsın çocuğunun başına neler gelmiş ;) dikkat et yani ❤️ sadece dikkat etmeni söylüyorum tatlım yanlış anlamadın di mi beni :) sizi şikayet ediyorum ayrıca söylemlerinizde hakaret var, e normal tabi insanlar konuşa konuşa, hayvanlar başka..
kupp al işte hastalıklı beyin !