Dilarasil allah yardımcın olsun canım umarın en iyi kararı verirsin💖
Kürtaj düşünüyorum
Dilarasil ha 5 yil sonra olmus ha şuan ne fark eder allh layik gorup vermiş sizde tevekkül edin ileride belki istemenize ragmen olmucak hayat bu bellimi olur. Zatrn ikinci dogana kadar diğer bebeğiniz iki yasa yakin olucak 20 ay da pek kucuk sayılmaz
Dilarasil Kürtaj olan bir tanıdığım var o kadar pişman ki sürekli ağlıyor ben nasil yaptım nasıl kıydım bebegimin katili miyim diye sonuçta yaninizdaki yavrudan bir farki yok onun ikiz çocukları olan anneler var hatta üçüz dördüz onlar ne yapsın kaç yıl geçmiş aradan çocuğu da olmuş ama hala pişman yapmayın bence
Dilarasil benim de oğlum 5 aylıktı hamile olduğumu öğrendim ve sorunlu bi evliliğin tam ortasındaydım kimim kimsem de yoktu aldırmak vs. hic aklıma gelmedi sadece oğlumu sütten keseceğim için üzüldüm .. suan oğullarım 8-9 yaşların da her zaman diyorum ki iyi ki doğurmuşum birbirlerine o kadar iyi arkadaş oldular ki kimseye ihtiyaçları olmadan herseyi beraber öğreniyorlar tabii ki zorluk çektim yeri geldi 1 dk da banyo yaptım yeri geldi uyku uyumadım ama suan bakıyorum da herseye değer 🫠 eşimden ayrıldım annemi babamı kaybettim onlardan başka kimsem yok onlar benim herseyim ♥️ suan ki bebeğinin saçının teline zarar gelsin istemezsin karnında ki de öyle senin bi parcan 1 sene sonra keske değil iyi ki demek için yapma lütfen onlar bize bi lütuf 🥰 kucağın da olan yavrundan onun bi farkı yok 🙏🏻
Dilarasil siz bilirsiniz ama ben yapmayın derim bunun günahı çok büyük cana kıymak sayılır bebeğiniz doğana kadar diğeri 2 yaşına yaklaşır güzel güzel büyürler inanın o günleri görmek size nasip olsa iyiki aldırmadım dersiniz bazı insanlar bebeği 3 aylık ama hamile isyan etmiyor vardır Allah’ın bildiği demeli gelmesi gerekmiş belkide çok hayırlı bir evlat olucak sizin için kıymayın lütfen
- Düzenlendi
Bnm bebegım 6 aylıkken hamıle oldugumu ogrendım oyle bı başımdan kaynar sular döküldüki anlatamam geçim derdimiz bır yana bankaya 120 bin borcumuz olmş elde avuçta para yok bu bebegıöe bez alamıyorken ıkıncı cocugu duyunca şok oldk ama hıc bızaman aldırmak aklımızdan gecmedi. Mecbur açda olsa tokta olsa bi şekılde buyuycekler rabbimin izniyle oyuzden kabullendık. Bnce sızde bır daha düşünün. Ben bıle ilk cocukta tükendim artık tükenmişlik sendromu yaşıyorum nasıl bakarım nasıl büyütürüm dıye düşünmekten yoruldm oyuzden kafama takmıyrm artk. Dünyaya gelen büyüyor
sari-uggli-mehmet-aga valla kac gundur okuyorum kadincagiza yazilanlari o korkunc seyleri yok cocugun ölur yok ilki ile ayni falan. Hayir ayni degil hucre kardesim o. Hic mi bilim fen bilmez etmezler. Eger bir doktor bana o zaman ilk cocugunu oldurelim birazda bu yasasin dese ben kafayi yerim birak doktorlugu insanligindan suphe ederim. Sikayet ederim. Olmaz olsun oyle doktor. İnsaniz korunsakta korunmasakta hamile kalinabilir. Beyin diye bir sey var ya. Ben hayatimda boyle sacma mantalite gormedim. Sizin yazdiklarinizi gorunce dedim hala akli selim insanlar mantikli insanlar var. Su yuzyilda hala mantalite bu. Gercekten inanilmaz. Sonra neden bu kadar cok cocuk var ilgisiz psikolojisi bozuk. E olur tabi.
Dilarasil benimde 1 buçuk yaşında bi kızım var ve 5 aylık hamileyim çocuğu veren Allah rızkınıda verir elbet bak bide korunduğun halde olmuş vardır bundada bi hayır öyle düşün üzülsende artık o senin bedeninde
Dilarasil Allah kimseye kaldiramayacagi yükü yuklemez kardesim..Bir can yaratmayi murat etmis vesile olarak o canın emanetcisi sizi seçmiş..Bu ben senin emanetini istemiyorum olur .hem ha evdeki 11 aylik evladini öldürmüşsun ha karnindaki bebegi gunahi ayni günah.. Ben de ailemden uzakta tek basina çocuk bakıyorum birinci kizim 5 yasinda ikinci kizim 9 aylikken hamile oldugumu öğrendim ama asla aldirmayi düşünmedim simdi 31 haftaligiz bir erkek evladim olacak nasipse biri 5 biri 1 bucuk biri de yeni dogmus 3 çocukla ailemden uzak tek basima onlara yeterli olmaya calisacagim..hem beneginiz dogana kadar hemen hemen 2 yasina yaklasmis oluyor çocuğunuz..Inne meal usri yusra..her zorlukla beraber bir kolaylık vardir.
sari-uggli-mehmet-aga bak kadının başına neler gelmiş allah nasıl ona işaret göndermiş ve akıllı kadınmışki farketdip günah oldugunu anlayıp yapmamış
Dilarasil merhaba bence yapmayın derim çünkü siz istediğinizde belki de Allah size nasip etmeyecek tekrar çocuğu zaten diğeri doğana kadar şimdiki 1.5 yaşında oluyor düzeni oturur yavaş yavaş korunmanıza rağmen olduysa vardır kısmeti diye düşünüyorum insanlar senelerce çocuk hasretiyle yanıyor yapmayın derim tekrar düşünün veee şöyle düşün hiç mi deneyeceksin eğer kürtaj olmasaydım şuan şu kadarlık olacaktııı vs içimden geçmeyecek mi yani🥰
Dilarasil 11 aylık bebeğinizi düşündüğünüz kadar karnınızdakini de düşünmek zorundasınız oda sizin evladınız diğer dünyada yakanıza yapıştığında verecek cevap bulamazsınız emin olun onu da evladım diye düşünüp öyle karar verin şuan da 11 aylık bebeğinizi öldürmenizle onu aldırmanız arasında hiç bi fark yok
sari-uggli-mehmet-aga sen kimsin de kötü insan olduğumuza karar verecek yerde görüyorsun kendini hadsiz
Kadin sirf yıpratıcı olacak diye karnindakine kıymayı düşünüyor sen o kadına yalakalık yapıp bizleri kötü ilan edip bizlere saldırıyorsun
Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil senin gibi dusunmeyende kötü olmuyor
Oturduğun yerden niyet okuyuculugu yapmaya kalkma
Senin gibi seviyesiz biri değilim sirf burda yazılan yazıdan karşındaki kişiyi tanımadan insanlığına kadar dil uzatacak kadar
Aysenur222 bide bizlere hakaret edip kötü insanlar olduğumuza hükmetmiş
Kadinin karnindaki bebegi sirf yıpratıcı olacak diye kiymasini problem etmeyip bizim gibi insanları bu duruma ses çıkarınca kötü ilan edip nasil insanlarmisiz
OzgeSrc ya sizlerin karnindaki bebegi sırf yıpratıcı olacak diye aldırmayı düşünmesi normal bizim yazdiklarimiz felaket tellallığı öyle mi prenses
Ayrica konuyu saptiirip tüpleri baglatmakla bu konuyu birbirine bağlayamazsiniz
Biri önlem almak baştan diğeri var olmuş bir canı hiçbir mecburiyeti yokken kıymak
Scarlatina88 Zorlasan bu kadar kötü insanı, cahili, zorbayı, korkutan yobaz zihniyeti bir araya toplayamazsın.. Nasıl türemişler, toplanmışlar bu foruma bu kadar çoğunluk olarak hala şaşkınım. Sizin gibi düşünen ben dahil toplamda 5 kişi var şu an. Onun dışında tüm yorum yazanlar '‘ilk çocuğun ya ölürse, ilk çocuğunu öldür o zaman, günah, rızık’' diye geziniyorlar.