Dilarasil oğlum 23 aylık bile isteye şuan hamileyim. O kadar isteyip olmayan varken bu yaptığınız çok acımasızca değil mi. Nasıl kıyacaksınız o minik cana ?

Dilarasil kesinlikle aldırmayın tabiki karar sizin ama bunun vicdan azabını yaşarsınız annem de 2 tane aldırdı ve çok pisman

Dilarasil Anormal mı? Bence sen kendini normal sanma 2 dakikalık yatak zevkiniz için çocuk yapıyorsunuz sonrasında kürtaj olucam o kadar kolaydı değil mi? Onca çocuk hasreti çeken insan varken senin bu düşüncen çok mantıklı değil mi bravoooooo! Hayat sizin düşündüğünüz gibi öyle laylaylom değil hanımefendi bir çocuk vebaline girecek insanda değilim oturup seni burada onaylayacak! Burası bir platform düşüncemizi sormak için yazmışsın cevabımı vermişim olumsuz yorumlara karşıysanız yazmayın herkes sizi onaylayacak değil!

Dilarasil kıza niye bu kadar yüklendiniz anlamadım. Resmen cani yapmışsınız kadını. Ekonomik koşullar gerek diğer evladının hakkına girmesi vs bilmediğimiz şeyler olabilir. Korkuları var haklı olarak ama korunup hamile kalmayı anlamıyorum. Geriçekilme ile korunuyorsanız o korunma değil. Gidin diyanete sorun bakalım ne dicekler🤷🏼‍♀️

Suna_4414 bir evladım var zaten çok şükür ama Allah’ın sana neden nasip etmediği belli.Kendini düşünen kötü bir kalbin olduğundan.Beni anlamadan beddua ediyorsun.Bu dünyada sadece kürtaj günah değil.Senin bana ettiğin beddua da bir günah

Begonya28 Aaaa senin ev internet üzerinden izleniyor haberin yok mu canım? Ben görüyorum sürekli elinde telefon tablet çocuğun😁😁😁 İnsanın aklıyla fikriyle oynama peşindeler ya kişi kendinden bilirmiş işi canım oradan biliyor:)))))

Dilarasil Allah aşkına burdan bunumu çıkardın. Ben şu yönden dedım et yemez tavuk yer .gıbısınden yanı pahalı seyler yedırıp buyutmeye gerek yok hergun corba yogurt meyve yese bıle buyur dmk ıstedm

Tubatgn, tartışmayı kilitledi.

BBiricik siz saniyosunuzki ben onayliyorum boyle biseyi yukarda bayani kurtaj yapmasin diye ikna etmek icin yazdigim yorumu sanirim okumadiniz. Tamamen yanlis anlamissiniz yorumumu 🌸 neyse