sari-uggli-mehmet-aga ah yok canim yanlis anlamadim sizin gibi birinden de söylenilenleri saglikli düşünüp anlamasini bekleyemezdim 😄🙋♀️
Kürtaj düşünüyorum
Bersu26 hanımefendi inanın kendi rahatımı düşünmüyorum uyku yorgunluk gezip tozma umrumda değil.Ben bu yorgunluğun uykusuzluğun stresin acısını çocuklarımdan çıkarırsam diye korkuyorum.Birini severken birini ihmal eder miyim diye düşünüyorum.Daha oğlumun ihtiyaçlarını zor karşılarken diğerini nasıl karşılarım diye düşünüyorum.Sürekli kendimizden ödün vererek mi? Sadece ailem için hayırlısı diliyorum
Dilarasil doğana kadar zaten zaman geçecek evet zorlanırsınız ama o da yavrunuz günah değil mi 😞 Allah dağına göre kar verirmiş. Bu yükü taşıyamaz olsaydın sana vermezdi diye düşünüyorum
Dilarasil Bana bak!!!! Millete laf yetiştirmektense otur kendi yazdıklarını, kendi mental sağlığını sorgula. Hamile kalmışsın, kürtaj yaptırmak istiyorsun,, eeeee git yaptır o zaman bu günaha bizi neden sokuyorsun? Bu bir. İkincisi, insanlar gelip yorum yapıyor, fikrini beyan ediyor, kimsenin fikrini beğenmiyorsun, sadece kürtaj yaptır diyenlerin fikrini onaylıyorsun. Maksadın nedir senin? Kimse sana rahat rahat burada evet git çocuğu aldır diyemeyecek, çünkü herkes o kadar gaddar değil!!!! 5 dakikalık zevkiniz için, 5 dakikalık fanfinfonunuz için bir cana kıyıyorsunuz ve burada insanların bunu desteklemesini bekliyorsunuz.
Begonya28 yani 🤣
Begonya28 senin gibi sıkıştığımda çocuğumun eline tablet telefon vermiyorum ben.Herşeyiyle dört dörtlük ilgileniyorum.sizin gibi düşünenlerin çocuklarını ve geleceklerini çok net görebiliyoruz.Burda o kadar güzel niyetle yazan insanlar var hepsine teşekkür ettim.Senin gibi yok çocuğundan çıkar vs vs beddua edenlere tez zamanda Allah Akıl fikir versin diyorum
Dilarasil bir yazı okumuştum Kürtaj yaptirmaya.gidiyo bi kadın küçük bi bebeği var sebebini de söylüyor işte kzıım çok küçük hiç dinelemedim falan filan o zaman bu şocuğu öldür hem sana daha fazla zaman kalır diğeri doğana kadar felan diyor yani aynı şey ikisi de senin evladın doğmamış olandan vazgeçmek kolay geliyor
Dilarasil Anormal mı? Bence sen kendini normal sanma 2 dakikalık yatak zevkiniz için çocuk yapıyorsunuz sonrasında kürtaj olucam o kadar kolaydı değil mi? Onca çocuk hasreti çeken insan varken senin bu düşüncen çok mantıklı değil mi bravoooooo! Hayat sizin düşündüğünüz gibi öyle laylaylom değil hanımefendi bir çocuk vebaline girecek insanda değilim oturup seni burada onaylayacak! Burası bir platform düşüncemizi sormak için yazmışsın cevabımı vermişim olumsuz yorumlara karşıysanız yazmayın herkes sizi onaylayacak değil!
Dilarasil kıza niye bu kadar yüklendiniz anlamadım. Resmen cani yapmışsınız kadını. Ekonomik koşullar gerek diğer evladının hakkına girmesi vs bilmediğimiz şeyler olabilir. Korkuları var haklı olarak ama korunup hamile kalmayı anlamıyorum. Geriçekilme ile korunuyorsanız o korunma değil. Gidin diyanete sorun bakalım ne dicekler🤷🏼♀️
Suna_4414 bir evladım var zaten çok şükür ama Allah’ın sana neden nasip etmediği belli.Kendini düşünen kötü bir kalbin olduğundan.Beni anlamadan beddua ediyorsun.Bu dünyada sadece kürtaj günah değil.Senin bana ettiğin beddua da bir günah
Suna_4414 seni böyle büyütmüşler çok belli.Ayrıca köpekleri çok severim çok güzel varlıklar böyle seslenmene çok sevindim 😂 hasta seni
Begonya28 şikayet ediyorum sizi forumdan atılsın bu insan.
@Dilarasil siz de şikayet edin lütfen, @Scarlatina88 @Ecegksu
Dilarasil Allah aşkına burdan bunumu çıkardın. Ben şu yönden dedım et yemez tavuk yer .gıbısınden yanı pahalı seyler yedırıp buyutmeye gerek yok hergun corba yogurt meyve yese bıle buyur dmk ıstedm