Dilarasil Eltimin çocuğu 3 aylıktı ikinciye hamile kaldığında aralarında sadece 1 yaş var ve öyle böyle de olsa bakıyor büyütüyor zor kolay değil ama o can size emanet edilmiş nasıl böyle bir şey düşünüyorsunuz?Sizin neredeyse 2 yaş olacak bide lütfen bunu basit bir şeymiş gibi düşünmeyin söylemek istemiyorum ama belki böyle bir şey olduktan sonra diğerine bir şey olacak nasıl vicdan azabıyla yaşayacaksınız?
Kürtaj düşünüyorum
Begonya28 bazıları korunmayı geri çekilme zannediyor da o yüzden soruyorum.
AycanFb ya siz hasta mısınız herkes kardeşi hasta olur ölür diye mi çocuk yapıyor ? Ne kadar anormal insanlar var ya çıldırmamak elde değil.Bu nasıl mantık ya .Tüm hasta çocukların sebebi daha önce annelerinin kürtaj olması mı ? Ne saçmalık bu böyle
kupp sizin o dikkat et söyleminizin altındaki fitnelik ta burdan belli oluyor, akıl bir tek sana verilmedi.
Ben de sana söylüyorum işte asıl dikkat eden sen ol canım benim ;) başka bir kadına böyle söylemlerde bulunurken bir bakmışsın çocuğunun başına neler gelmiş ;) dikkat et yani ❤️ sadece dikkat etmeni söylüyorum tatlım yanlış anlamadın di mi beni :) sizi şikayet ediyorum ayrıca söylemlerinizde hakaret var, e normal tabi insanlar konuşa konuşa, hayvanlar başka..
kupp al işte hastalıklı beyin !
Dilarasil allah bunlardan fersah fersah çıkartır sen merak etme dostum… için rahat olsun.
İki gün önce bende bu haberi aldım ve yıkıldım tüm gün ağladım kızım daha 14 aylık hiç planımda yoktu ve nasıl olacak diye kafayı yedim düşünürken eşim benim yüzümden sevinemedi bile oda düşüncelere daldı ama bugün biraz daha alistirdim.kendimi çok büyük bir zorluk beni bekliyor ama aldırmak kelimesini bile kullnamadim kendime ilk bebeğini dünyaya getirmişken diğerinin ne suçu vardı ben hatamin bedelini onun canıyla mi odetecegim diye düşündüm etraftan hep biseyler duydum yakın yaşlı büyüyen bebekleri araştırdım kendimi buna alistirdim Allah bir şekilde kolaylığını verir ve zaman geciverir diye düşünüyorum bebeğime.ihanet duygusunu yavaş yavaş yendim onunda sonuçta bir kardesi olacak , ileride tam rahatladım derken hamile kalmak yerine bir kere zorlanip ilerde rahat etmek daha iyi diye düşünyororum
Tugbakose-24 sizin bu yazdıklarınız hiç normal değil.Yarı aç çocuk büyütülmesi size nasıl normal geliyor ? Tükenmişlik sendromu yaşıyorum diyorsunuz bu psikolojiyle nasıl çocuk büyütüyorsunuz.Ki çocukların psikolojisi de normal değildir.Bence kendinizi toparlayın tüketmeyin madem çocuklarınız var
sari-uggli-mehmet-aga ah yok canim yanlis anlamadim sizin gibi birinden de söylenilenleri saglikli düşünüp anlamasini bekleyemezdim 😄🙋♀️
Bersu26 hanımefendi inanın kendi rahatımı düşünmüyorum uyku yorgunluk gezip tozma umrumda değil.Ben bu yorgunluğun uykusuzluğun stresin acısını çocuklarımdan çıkarırsam diye korkuyorum.Birini severken birini ihmal eder miyim diye düşünüyorum.Daha oğlumun ihtiyaçlarını zor karşılarken diğerini nasıl karşılarım diye düşünüyorum.Sürekli kendimizden ödün vererek mi? Sadece ailem için hayırlısı diliyorum
Dilarasil doğana kadar zaten zaman geçecek evet zorlanırsınız ama o da yavrunuz günah değil mi 😞 Allah dağına göre kar verirmiş. Bu yükü taşıyamaz olsaydın sana vermezdi diye düşünüyorum
Dilarasil Bana bak!!!! Millete laf yetiştirmektense otur kendi yazdıklarını, kendi mental sağlığını sorgula. Hamile kalmışsın, kürtaj yaptırmak istiyorsun,, eeeee git yaptır o zaman bu günaha bizi neden sokuyorsun? Bu bir. İkincisi, insanlar gelip yorum yapıyor, fikrini beyan ediyor, kimsenin fikrini beğenmiyorsun, sadece kürtaj yaptır diyenlerin fikrini onaylıyorsun. Maksadın nedir senin? Kimse sana rahat rahat burada evet git çocuğu aldır diyemeyecek, çünkü herkes o kadar gaddar değil!!!! 5 dakikalık zevkiniz için, 5 dakikalık fanfinfonunuz için bir cana kıyıyorsunuz ve burada insanların bunu desteklemesini bekliyorsunuz.
Begonya28 yani 🤣
Begonya28 senin gibi sıkıştığımda çocuğumun eline tablet telefon vermiyorum ben.Herşeyiyle dört dörtlük ilgileniyorum.sizin gibi düşünenlerin çocuklarını ve geleceklerini çok net görebiliyoruz.Burda o kadar güzel niyetle yazan insanlar var hepsine teşekkür ettim.Senin gibi yok çocuğundan çıkar vs vs beddua edenlere tez zamanda Allah Akıl fikir versin diyorum
Dilarasil bir yazı okumuştum Kürtaj yaptirmaya.gidiyo bi kadın küçük bi bebeği var sebebini de söylüyor işte kzıım çok küçük hiç dinelemedim falan filan o zaman bu şocuğu öldür hem sana daha fazla zaman kalır diğeri doğana kadar felan diyor yani aynı şey ikisi de senin evladın doğmamış olandan vazgeçmek kolay geliyor