Dilarasil Saçmalama lütfen yazıktır bende senin gibiyim 6 buçuk aylıktı oğlum hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim evet zor olucak ama rabbim yardım edicekki onu bize nasip etti belkide bu senin sınavın o sınavdan kalma derim keşke bütün sınavlar bu kadar güzel olsa

Dilarasil çok ama çok büyük günah her bebek Kendi rızkını getirir.. bence bunu yapmayın ilerde pişman da olabilirsiniz Allah’ın verdiğine isyan etmeyin

Dilarasil kusura bakmayın ondan kurtulmaya çalışırken diğer evladınızın başına bişey gelse üzülmez misiniz nasıl yanınızda olan evladınıza kıyamıyorsanız onada kıyamazsınız bende aynı kızım 11 aylıktı 1 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim ama Rabbimin vardır bi bildiği dedim kabul ettik Rabbim öyle güzellikler çıkardı ki karşımıza bugünümüze şükür 2 gün sonra kucağıma alacağım bebeğimi bi akrabam siz gibi bakamama kaygısı yaşıyordu aldırdı inanın başından hiç musibet eksik olmadı kıymayın evladınıza vardır bir hayır diyip kabul edin bundan sonra dikkatli olun

Benim 1 oğlum var ve ikincim Senin gibi 11 aylık kızım varken supriz bi şekilde 3.bebege hamile olduğumu öğrendim .23 yasindaydim ve 24 yasinda 3 cocuk annesi olacakdim.Baslarda cok korkdum nasıl yetecegim diye ama hiç bi zmn kürtaj dusunmedim.Sukur ida sağlıklı sıhhatli doğdu şimdi 5 yasinda.Ve ben simdi 29 yasindayim haziranda yine supriz gebelikle hamile oldugumu öğrendim 4.bebek geliyodu nasıl yeterim naparim derken 3 aylıkken ikiz olduğunu öğrendik.Yani bizim dedigimiz planladigimiz gibi olmuyomus.Rabbim bakabilecegimizi bildiği için nasip ediyor belki bu yanından düşün canım.Vesveseye kapılma sen demekki güzel annelik yapiyosunki Allah nasip etti.Hic korkma 3 uc 4 uz olanları düşün.her zorlukla beraber bir kolaylık vardır…

Dilarasil Şuan bu düşünceleriniz inanın hormonlardan dolayı oluyor. 9 ay dolana kadar hem çocuğunuz büyümüş olacak hemde siz karnınızdaki bebeğinize alışmış olacaksınız.Allah içinize ferahlık versin inşallah. Bol bol dua edin geçecek bu düşünceleriniz.🧡

• [silindi]

Tiwinssmome Allah yar ve yardımcınız olsun isiniz hiç kolay degil kolaylaştırsin inşallah evlatlarinizin hepsini Allah’a ummete size ve vatana hayırli evlat eylesin insallah saglikla büyütün inşallah genc yasts bes cocuk Rabbim guc kuvvet versin 🌼❤️

Dilarasil saçma bi dusunce şuan hayatta olan bebeğinin sana ihtiyacı varsa karnındakininde ihtiyaci var

Dilarasil bak cnm benim güzel kardeşim
      Oğlum 3 yaşındaydı kızıma Hamile oldugumu öğrendiğimde ve korunuyorduk birde istemiyorduk bende çok agladım şuan o kadar pişmanımki ne ben ne oğlum ne de kızım aç kalmıyoruz elhamdülillah rabbim bize kızımla beraber öyle rızıklandırdıki bereketlendirdiki anlatamam nasibiyle ekmeğiyle geldi sürpriz yumurtam😅 o agladım zamanlar için o kadar acıyorumki kendime kızıma baktıkca vicdan azabı duyuyorum Hamile oldugumu öğrendim ve dedimki karnımdaki cana birşey yaparsam Allah korusun yaa rabbim beni oğlumla cezalandırıp acıyı yaşatırsa ben naparım dedim olmaz yapmamalısın karnındaki yavruda sizin canınız kanınız kıymayın😢inşallah bir yanlışa düşmesin güzel kardeşim 🤲🤲🤲

Ceyo93

Mdorukk inanın kendime değil oğlum için daha çok üzülüyorum erkenden sütten kesicem onu emzirirken görücek eskisi gibi ilgilenemeyeceğim başımdan savdığım zamanlarım olucak gerçekten kendimi değil en çok onu düşünüyorum ve bu düşünce beni mahvetti

Dilarasil sakin canım sakin böyle bir şey düşünme emin ol dogdugunda keşke böyle şeyler düşünmeseydim diyeceksin. Bir bebeğin canına kiymak ne kadar günah biliyor musun onun vebalini nasıl ödeyeceksin. Rabbim elbet kolaylık verir oda bir can ne güzel sana bahşetmis. Lütfen iyi düşün yapma rızkı veren Allah’tır her zorluğun ardından bir kolaylık vardır kıyma o güzel yavruya. Vicdan azabıyla senelerce yaşama

Dilarasil
        Karar sizin ama yapmayın derim oda sizin evladınız 15 gün önce 7 aylık bebeğimi karnımdayken kaybettim hiç göremedim yüzünü bir kere bile ama inanın sanki doğmuş ve yollarca beraber yaşamışız gibi acısı 20 gün önce beşiğini koyafetletini seçerken 5 gün sonra mezar modeli seçtim bebeğime çok zor acısı Allahım kimseye yasatmasın kalbi durmuş neden durduğu belli değil ama hep kendimi suçladım acaba tansiyonum mu çıktı uykumda yanlışmı yattım yanlış birsey mi yaptım die sahip çıkamadım çocuğuma diye ki bu bile vicdan olarak bana çok ağır gelmişken kürtajı kaldıramazdım lütfen yaptırma bebek kısmetiyle gelirmiş sezeryanla aldılar bebeğimi psikoloğum bu acıyı ancak yeni bir evlatla bastırabileceğimi ve hemen bebek yapmamı önerdi fakat sezeryanla olduğum için doktorum 9 ay sonra hamile kalmamı söyledi bunu duyduğumda bile çok uzun geldi 9 ay değilde 9 yıl demişler gibi

Yeliz2017 ya sen ne saçmalıyorsun benim anneliğimle ilgili ne biliyorsun ? Benim endişem kendimle ilgili değil zaten uyumuyorum zaten yoruluyorum zaten yemek yiyemiyorum bunlar mı beni korkutur sanıyorsun ? Endişem oğlumla ilgili sütten kesilecek ilgisi azalacak başımdan savacağım zamanlar olacak.Yazdıklarımı hisseden ve güzel cümleler kuran çok insan varken sizin gibileri görmek midemi bulandırdı.Şu an karmaşık duygular yaşıyorum rahatlamak istiyorum kimseyle paylaşmadım buraya yazdım.İyiki de yazdım !

-irem123- inanın yaşadığınız durumu hiç yaşamak istemem ve sizin adınıza çok çok üzüldüm.Kötü bir insan veya kötü bir anne değilim.Ben kendimi de düşünmüyorum.Bir anne olarak evlatlarıma yetebilecek miyim bu beni yiyip bitiriyor.inanın hiç kolay bir durum değil.Bugün öğrendim çok yeni çok zamansız.Çok farklı duygular yaşıyorum.Zamanla daha sakin daha mantıklı düşüneceğime inanıyorum.

Dilarasil erkenden sütten kesene gerek yok cnm araştır doktora sor nerde gördüysem kesmenize gerek yok diyor doktorlar oğlum 3 yaşında oldugu halde bende ilgilenemiycem yetemiycem diye çok dövündüm ama yetiyorsun yapıyorsun yani çünkü rabbim biz annelere o gücü vermiş anneyiz yaaa biz anneee şimdi varya inanki bak gerçekten oğlum kardeşine öle düşkünki kimseye ellettirmez benim kardeşim cnm kardeşim birtanem kardeşim zümram diyo kızımında abisine verdiği tepkinin tarifi yok paha biçilemez derecede güzeller kızım dün 5 aylık oldu abi kardeş çok güzeller senn minnoşlarda öle olacaklar çok güzeller yaa gerçekten bak🥰🥰🥰😍😍

Dilarasil Allah herşeyin en iyisini ve hayırlısı bilir demek ki sizin için hayırlı olan buymuş aldırma sakın öyle bi hata yapma asla şuan doğmuş olan çocugundan çıkar vebalı aldırdıgın için de bedel can bedeli ödemen gerekiyor dinimizde istersen bi hocayada sorup daha deyaylı öğren ama sana tavsiyem asla yapma bizde çocuk istiyoruz Rabbim ne zaman nasib ederse bak ne güzel sana nasib etmiş tövbe haşa Allah bilmiyor mu senin küçük çocugunun oldugunu onun var olmayıp ısteyene verim diyemez mi (Tövbe Yarabım) demek ki sizin için hayırlı olan bu belki şuan ki evladın hasta olacak doğacak kardeşinin birşeyine ihtiyac olacak şuankı çocugunun elbıselerıyle büyütürsün evet bılıyorum kolay degıl bezıydı mamasıydı ama veren Allah alan Allah sana tavsiyem asla yapma öyle bi hata

Naznaz

Humzee16 ne saçmalıyosun sen? Kıymet bilip bilmemekle ne alakası var kadın istemiyor işin sadece günah kısmına takılı kalmış artık anlayamıyo musun isteksiz bi annenin o çocuğa nasıl davranıcağını düşün kendi bunalımını onada yansıtacak herkes fikrini yazmış ben hanımefendiye selendim direkt sanane

Dilarasil bence böyle düşünme benimde ailem başka şehirde eşim 3 vardiye fabrikada çalışıyor.. bebeğim var 15 aylık ama şuan 34 haftalık hamileyim sezeryan doğum yaptım serklaj ameliyatı oldum 2 gebeliğimdede Kimseden destek fayda yok ama doğan nasibiyle doğar bebek arayıp bulamayan o kadar insan varki rabbimin hikmeti bu sana belki ⅘ sene sonra istediğinde olmayacak

Dilarasil kalbi olusmamissa günahı yok yani 2.3 haftalık ise ama değerinize göre şuan 7 haftalık filan olması lazım kalbi olusmustur büyük ihtimalle benim kızımda bir buçuk yaşında ve 15 haftalikta hamileyim üstelik ikinci filan degil4 uncu korunurken oldu nasil olduysa 6 ay oncesinde bir dusugm var o zaman isyan ettim sizin gbi olmayana versin Rabbim Allah’ım sen verdin sen al dedim 2 hafta sonra düşük yaptım düşük yapincada çok üzüldüm bu sefer sonrası 6 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim bu sefer herşeyin hayırlısı dedim yoluma baktım veren Rabbim bakma gücünude rizkinida veriyor aldırinca hayatı tepetaklak gelen çok insan gördüm maddi manevi çöken keşke diyen iyi düşünün taşının herşeyin hayırlısını dileyin isteyin herşey Rabbimden

Dilarasil

Ecegksu sız bence fıkır vermıyorsunuz resmne hanımefendıyı sacma sapan dusuncelerınızle gunaha tesvık edıyorsunuz ama inanın sıze laf anlatamıcammm 👍👍👍👏🏻👏🏻👏🏻bu sekılde devam edın 👍